Velkommen tilbage fra ferie. De fleste af jer, har haft en god oplevelse med lidt ”krydderi” på, hvor der var lidt kludder I lige måtte finde en løsning på.

Men mange har faktisk haft utroligt store problemer i ferien og på ferieturen, så noget af det er endt i meget forfærdelige ting. Der kan være vold, både den psykiske men også den fysiske vold.

Nyhedsbrev 4-8-2009

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!

Nyhedsbrev indhold:

1) Feriens negative sider
2) Det offentliges ”hjælp” til dem, der har brug for det
3) Den uforståelige partnervold
4) Lidt til eftertanke

 

1) Feriens negative sider.

Velkommen tilbage fra ferie. De fleste af jer, har haft en god oplevelse med lidt ”krydderi” på, hvor der var lidt kludder I lige måtte finde en løsning på.

Men mange har faktisk haft utroligt store problemer i ferien og på ferieturen, så noget af det er endt i meget forfærdelige ting. Der kan være vold, både den psykiske men også den fysiske vold.

Jeg oplever for tiden mange, der kommer hjem og har haft så negative oplevelser i ferien og på ferieturen, så de er helt ødelagte af, at det har været ferie. En ferie, som de havde glædet sig til, for at komme lidt væk fra dagligdagen. En glæde der nu er endt i forfærdelige ting, så de nu glæder sig til at komme tilbage til en normal hverdag, hvor der er pauser i hverdagen fra hinanden. Pause når man er på arbejde, i skole, til fritidsaktiviteter, osv. til en hverdag, hvor det er til at finde ud af at takle det liv, man nu en gang har.

Nu er der så alle de negative traumer, ferien har haft, der skal kigges på. De vil ellers blive fortrængt og kan lægger sig som kroniske forhindringer til at have en god hverdag.

Her som i alt det andet, jeg laver, er acceptprocessen og lyset en god vej frem. Jeg ser, hvordan det hjælper til, at man igen kan finde en god hverdag. En hverdag, hvor ferien ikke laver ”skygger”.

 

2) Det offentliges ”hjælp” til dem, der har brug for den.

Igen i dag var der er historie i pressen, med er en ikke heldig måde i sagsbehandlingen på en kommune. Det er en dreng, hvor kommunen endnu ikke har taget sig af drengen. Der har været mange historier af den slags på det sidste. Her har jeg sat nogle af dem ind.

Vi tror, at det er kommunens og det offentliges opgave at hjælpe os, når der er så store problemer, som vi ikke selv kan klare. Dette hører jeg igen og igen fra folk, som kommer til mig. Men de får oftest ingen hjælp og situationen forværres for dem. Der går oftest alt for lang tid, inden der sker noget, hvis der i det hele taget ender med at ske noget i det offentlige system. Det gør, at situationen forværres for dem, der ikke får den hjælp, de har brug for, mens tingene var små problemer. Nogen gange er det kun et smil og et ”du kan godt”, der skal til. Men selv ikke det, kan det offentlige finde ud af.

Jeg synes, det er så sørgeligt, hver gang jeg støder på det, og det er alt alt for tit.
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende ti 04-08-2009
Rasmus vildledt af socialrådgiver
Faaborg: Løfterne var mange, da Rasmus Lund Ovesen flyttede hjem til sin moster, Malene Lund Haugan, og onklen, Jim Andersen.
Rasmus kunne komme i ple…
http://www.fyens.dk/article/1291872:Faaborg-Midtfyn–Rasmus-vildledt-af-socialraadgiver
Det her er en uhyggelig sag, men desværre en helt almindelig sag, som det alt for ofte foregår i kommunerne. Den første gang der er et notat i sagen, er for 4 år siden og reelt har kommunen endnu intet gjort for denne dreng Rasmus. Hvis det ikke var for hans mosters familie, så var han nu længere endnu ude af den dårlige vej. Men kommunen gør ikke noget, og sagsbehandleren, som reelt gerne ville gøre en reel indsats, får nu ikke lov til at gøre noget. Det er uhyggeligt det her. Jeg synes, den dreng skal have den hjælp, der faktisk hjælper ham, så han ikke bliver en tung tung byrde for samfundet, men bliver en dejlig dreng og senere en dejlig voksen mand, der kan yde noget til vores alles fælles bedste. Men desværre gør kommunen intet, som det alt for ofte er tilfældet, og det forværrer situationen for drengen. Heldigvis for ham, har han en moster, der kan rumme ham og tage ham til sig. Og heldigvis for samfundet har han den moster, så stjæler han da ikke og ødelægger ikke mere for os andre.

Og endnu en ting, der bekræfter min oplevelse af, at det offentlige svigter alt for tit.
Politiken.dk Nyhedsbrev ma 03-08-2009

 

Kronisk syge står på venteliste i årevis
Ventetiden til specialsygehuse kan løbe op i flere år. Regioner skyder skylden på strukturreformen. Læs mere (Forældet link)
At være kronisk syg og have et så stort problem, som gør, at man er nødt til at have specialviden for at få hjælp. Det gør, at man kommer på ventelister i op til 3 år. I den periode er tingene jo kun blevet værre, hvis man ikke som drenge overfor – Rasmus, har en til at hjælpe sig. Men selv om man har en til at hjælpe sig, så er det jo ikke specialviden, og det er det nogen gange nødvendigt at kunne få.
For dem, der har sundhedsforsikringer eller mulighed for at finde penge andre steder, er der hjælp. De kommer frem i køen. Det skaber en ulighed for adgang til muligheder for hjælp. Dem, der ikke har mulighed de bliver tunge økonomiske byrder for vores samfund. Jeg har aldrig forstået, at det kan betale sig økonomisk. Det påstår de i det offentlige. Dem, der står på ventelister i 3 år, de har så lille mulighed for bagefter at komme til at have det godt, så de skal kun forsørges af samfundet. Hvordan hænger det overhovedet sammen? Jeg forstår det ikke!!Selvfølgelig er der sygdomme, hvor vi endnu ikke har behandlingsmulighed, men så er det jo om at give dem den behandling, vi har mulighed for, så de ikke får det værre. Ikke bare af rent menneskelige grunde men også økonomisk. Jo længere der skal ventes på en venteliste, jo værre bliver det.Evt. bliver det for sent, som der var en, der sagde til mig for nyligt. For sendt til at få den hjælp, man kunne have givet på et tidsligere tidspunkt, så vedkommen var blevet rask og kunne komme tilbage på arbejde. Nu må vedkommende leve med følgerne af ikke at være blevet hjulpet i tide. Det bliver en tung byrde for samfundet, ud over at det er en tung byrde for personen, så det rent menneskeligt er tungt.
Så det er ikke så underligt, at flere og flere søger andre veje og en underskov af mere eller mindre gode folk forsøger at hjælpe.
Nordjyske.dk sø 02-08-2009Flere syge søger til mirakel-møderHer under er endnu et eksempel på, at det tager for lang tid, at få den relevante behandling, og at det ender med, at det bliver en økonomisk tung byrde for samfundet ud over den rent menneskelige ulykke, det er for den enkelte.http://nordjyske.dk/nyheder/flere-syge-soeger-til-mirakel-moeder/ff15fa47-05d1-4c4b-8914-34fe0119b8ac/112/1513 (Forældet link)
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende sø 26-07-2009
Psykiske lidelser sender flere på pensionFlere og flere mennesker med psykiske lidelser ender på førtidspension. Antallet er steget stærkt de seneste år, viser tal, som Danske Regioner har in…http://www.fyens.dk/article/1287562:Indland-Fyn–Psykiske-lidelser-sender-flere-paa-pension
Hvad med først at give dem noget relevant behandling, inden de altså er blevet så syge, så det er blevet endnu sværere for dem.
Men skal man have hjælp og ikke kan få det, så er en af måderne at gå i pressen. Jeg synes, det er så uhyggeligt, at det er sådan. Men sådan er det. En anden måde er sundhedsforsikringer, hvis man er så heldig at have sådan en. Eller at presse lægen, en bisidder, en advokat kan også være en hjælp. Jeg synes ikke, at det burde være nødvendigt, men det er det alt for ofte. Her har jeg sat nogle eksempler ind der er omtalt i pressen. Men jeg oplever det også i min klinik.
DR Nyheder 23-7-2009
Hjælp til familie efter medieomtale
Politikken.dk Nyhedsbrev fr 17-07-2009
Private forsikringer sikrer genoptræning
Forsikringsselskaber øger udbetalinger til genoptræning, som ellers er en offentlig opgave. Derfor fik Henrik Bruun træning, der gjorde ham i stand til at gå. Læs mere (Forældet link)
Politikkens Nyhedsbrev on 15-07-2009
Læger: Pres kan fremme din sag
Patienter og pårørende klager og truer med at gå til medierne for at presse lægen og få en bedre behandling. Og det virker, siger lægerne. Læs mere (Forældet link)
Politikken.dk Nyhedsbrev fr 10-07-2009

Hjælpen til par i krise spares væk
I Sønderjylland og på Fyn lukkes den tværfaglige rådgivning, der ellers har hjulpet mange ægtepar med at undgå skilsmisse Læs mere (Forældet link)
Ja ja! Så er de da også sikre på, at der bliver flere børn, der ikke får det godt. Ud over altså de forældre, der ikke kan finde ud af det og ender med at have så store problemer, så de også bliver tunge økonomiske byrder i vores samfund.Der er eksempler nok, at tage af, hvor samfundet laver såkaldte besparelser, der i længden er meget meget dyre. Samt de menneskeligt er helt uhyggelige.Jo længere man venter med at hjælpe jo sværere bliver det at hjælpe, og nogen gange ender det med slet ikke at blive muligt at hjælpe. Det bliver dyrere og dyrere, så jeg forstår godt, der må spares. Men det er de gale steder der spares.Hvis det var muligt at gøre noget i stil med det, som tandlægerne har gjort, så ville det jo virkelig spare.
Magtesløse patienter hyrer advokater
Borgere tager advokater i brug for at få adgang til genoptræning, der skal give dem førlighed og livskvalitet tilbage. Læs mere (Forældet link)
Ja! Det er en helt umulig situation alt for ofte, når man skal have hjælp af det offentlige. Her er det endda en fysisk sygdom, som skal genoptrænes. Det jeg arbejder med er jo primært den psykiske side at tingene, og der er det endnu sværere, især, hvis der så også er tale om en forkert diagnose, som alt for mange har.Og selv om man får en advokat på, så er det heller ikke altid, at det hjælper.Det er heller ikke altid nok at gå til Det Sociale Nævn, selv der bliver der også alt for ofte til afvisninger, selv om loven siger det modsatte. Nogen gange skal man i pressen, så hjælper det, men det er jo ikke altid, at det er sådan, at man kan komme i pressen, eller at man ønsker at gå i pressen, eller at det overhovedet hjælper.Alle disse forkerte afslag er utroligt dyrt for vores samfund, det gør nemlig, at dem der ikke får den hjælp, de reelt har brug for, eller komme i gang med at få den rigtige diagnose – evt. diagnosen sund og rask, de kommer til at blive en stor og helt urimelig belastning for økonomien, når de ikke kan yde deres til vores samfund, men må nyde i stedet for. Samtidig med den ydmygelse og nedværdigelse det er, at blive ”parkeret” på overførselsindkomst.Det er da meget dyrere at få en plejehjemsplads til denne borger resten af hans liv, i stedet for at genoptræne vedkommende efter blodproppen, så han kan klare sig selv.Det samme gælder den psykiske side af vores liv. Det er meget meget billigere at give den behandling, de har brug for så tidlig som muligt, end at sætte dem på ”plejehjem” – overførselsindkomst med støtte osv. resten af deres liv.Åh! Hvor bliver jeg dog vred, når jeg læser og skriver om sådan noget her. Jeg møder det alt for ofte i min klinik, det er så frustrerende.

3) Den uforståelige partnervoldNår partnervold holdes hemmeligt og er tabu, oftest holdes partnervold hemmeligt, så bliver det uforståeligt for omverdenen. I det daglige arbejder jeg primært med partnervold, så for mig er det ikke tabu og ikke uforståeligt.Men det er de færreste, der arbejder med partnervold og kender til det, der sker, når noget er tabu. Det er en stor skade der ske ved at det er tabu.De signaler, der har været og de nødråb, som en voldsramt kommer med er oftest helt uforståelige for de nærmeste. Derfor ser vi ikke, at det er det, der sker.Da jeg selv blev skilt fra en voldelig mand, var der heller ingen der troede, at det var rigtigt. Ja ja! Det er længe siden, jeg havde det sådan. I dag hjælper jeg andre, der har det sådan.
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende 2. august 2009
– Vi kan slet ikke forstå, det har slået sådan klik for hamOdense: De finder aldrig ud af det.Hvorfor deres søn og bror, 22-årige Lars Hvas, kvalte sin kæreste Pernille Larsen og bagefter skød sig selv på en …http://www.fyens.dk/article/1291108:Odense—-Vi-kan-slet-ikke-forstaa–det-har-slaaet-saadan-klik-for-ham
Ja! en forklaring kunne være partnervold. Det er jo tabu, så de signaler på, at det var så galt, som det åbenbart var, de har været holdt hemmelige. Det snakker man ikke om. TABU!! Tavshedens frygtelige følgesvend. Her er det så eskaleret til den yderste konsekvens nemlig mord. Bagefter har han fortrudt eller indset, hvad han har gjort og kan så ikke leve uden hende eller er så skamfuld over det skete, at han ikke kan se sig selv i øjnene, og derfor begår selvmord. Det er en mulighed, men der er sikkert også andre muligheder. Vi får det ikke at vide, da de nu begge er døde.Men når jeg ser, hvor meget partnervold, der faktisk er i vores samfund, så er det her ikke uforståeligt for mig.
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende lø 25-07-2009

Venner og naboer er i chokDe er i chok. Kan slet ikke forstå det. At det kunne komme så vidt.Både venner og naboer til det kærestepar, der torsdag morgen blev fundet døde på e…http://www.fyens.dk/article/1286988:Odense–Venner-og-naboer-er-i-chok

her er nogle andre eksempler:
Nordjyske ti 14-07-2009

Mand dræbt under skænderi08:25 Et skænderi endte natten til tirsdag med at koste en mand livet. Hans kæreste anholdt.http://aoh.dk/artikel/mand-dr%C3%A6bt-under-sk%C3%A6nderi
Nordjyske.dk fr 26-06-2009

Kvinde sigtet for tre giftmordPolitiet i Sydsjælland har sigtet en 52-årig kvinde for at have dræbt sin svigermor, sin daværende mand samt en lejer med gifthttp://politiken.dk/indland/ECE740733/kvinde-sigtet-for-tre-giftmord/
Var det her reelt en kvinde, der var udsat for partnervold og i desperation og yderste konsekvens begik mord? Når man er udsat for partnervold gennem mange år ,og den har været psykisk meget hård, så kan man udvikle psykoser. Er det det, der reelt er sket her?
Nordjyske.dk on 01-07-2009
Tævede konen midt på gaden11:04 En mand slap tirsdag heldigt fra sit forsøg på at lægge sig imellem, da en 27-årig mand gik i gang med at tæve sin kone midt på Nørregade i Farsø.Link forældet
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende on 24-06-2009
40 mio. kroner til at lære forældre opdragelseSimon var kun seks år, da han smadrede en køkkenlåge, fordi han ikke måtte få en flødebolle.I dag er han en glad niårig, som påtaler det, når far ban…http://www.fyens.dk/article/1269688:Indland-Fyn–40-mio–kroner-til-at-laere-foraeldre-opdragelse

Min kommentar på nettet.
Det er den rigtige vejfra Lise Seidelin
Det her er den rigtige vej til at få børn og unge til at have det godt. Det er godt, det endelig kommer. Der har længe været den mulighed at hjælpe forældrene inden tvangsfjernelse, men det blev oftest ikke brugt. Så det her glæder mig meget.
Lise Seidelin

Politiken.dk Nyhedsbrev on 01-07-2009
15.000 voldsramte kvinder får krisehjælp
Voldsramte kvinder har fået øjnene op for, at der er hjælp at hente. Sidste år opsøgte over 15.000 et af landets krisecentre.
Læs mere (Forældet link)

Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende on 01-07-2009
Flere kvinder søger hjælpDet gør ondt at få tæsk. Ikke kun fysisk men også psykisk. Fra 2007 til 2008 er antallet af kvinder, der henvender sig til et krisecenter, steget med …http://www.fyens.dk/article/1274599:Indland-Fyn–Flere-kvinder-soeger-hjaelp

Nordjyske.dk on 01-07-2009Søn slog sin far nedHvad uenigheden gik på, vides ikke. Men en 20-årig mand blev tirsdag så sur på sin far, at han slog ham ned i hjemmet ved StrandbyLink forældet
Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det her kunne være en søn, der forsvarer sin mor, der får tæsk af far. Det er kun en tanke.

Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende ma 27-07-2009
Far har bortført 3-årig søn til AfrikaOdense: Da en 39-årig sudanesisk mand efter aftale hentede sin treårige søn hos moderen i Odense 19. juni i år og kørte fra byen i bus, havde han efte…http://www.fyens.dk/article/1287788:Odense–Far-har-bortfoert-3-aarig-soen-til-Afrika
Når man bortfører et barn også selv om man har delt forældremyndighed, så er det altså ulovligt. Det er meget problematisk for de forældre, der er udsat for vold.
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende sø 21-06-2009
Hun har tilgivet ham med trækøllenGudbjerg: Kvinden har faktisk tilgivet den 41-årige mand – trods den noget hårde behandling, han udsatte hende for i påskedagene.Her var hun under be…http://www.fyens.dk/article/1267642:Svendborg–Hun-har-tilgivet-ham-med-traekoellen
Ja! Det her ser man også tit, når den voldsramte forsøger at komme ud af volden, så bliver volden værre og de går tilbage til den voldelige. Helt forståeligt. Men den voldsramte skal lære at takle den voldeliges vold ellers fortsætter volden i forholdet. Jeg har set, det kan lade sig gøre. Så stopper volden og de får det godt. Det er så dejligt, når det lykkes.

4) Lidt til eftertanke
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende lø 18-07-2009
Flere dropper sovemedicinenDet kan være særdeles fristende at tage en sovepille, når daggryet er på vej, og du endnu ikke har fået en eneste times søvn.Men flere og flere dansk…http://www.fyens.dk/article/1283613:Indland-Fyn–Flere-dropper-sovemedicinen
Hvor er det her godt. Sovepiller er vanedannede, og efter en uge med sovepiller, så er søvnen oftest dårligere, end hvis man ikke var startet på sovepillerne. Selv om man fortsat tager sovepillerne, så det er den helt gale vej, at tage sovepiller. Søvnen bliver dårligere i længden.

Nordjyske to 16-7-2009Bedstemor bankede barnebarnDer er forskel på praksis, her en bedstemor der bliver dømt for en lussing. I den anden artikel var det en meget groft voldelig far, der skulle have samkvem med sin søn, hvor han burde nægtes det.Link forældetNyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende sø 19-07-2009
Systemet svigtede da far bankede niårig sønOdense Kommune vidste alt om, hvordan niårige Oliver fra Odense blev gennembanket af sin far, der også tog halsgreb på drengen og tvang ham ind under …http://www.fyens.dk/article/1284235:Odense–Systemet-svigtede-da-far-bankede-niaarig-soen
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende to 16-07-2009
Morfar til ni-årig rystetOdense: Morfaren til den ni-årige dreng Oliver, som gennem mindst et år blev gennembanket af sin far, er rystet over, at faren kun blev idømt halvande…http://www.fyens.dk/article/1282548:Odense–Morfar-til-ni-aarig-rystet
En dreng på 9 år som af sin far er udsat for grov vold, skal alligevel have samkvem med faderen. Faderen der tidligere er dømt for voldtægt og vold mod sine kvinder og har siddet i fængsel for den vold, han har udøvet. Den dreng skal stadig tvinges til samvær med sin meget groft voldelige far – med kvælertag.
Så hvor er loven henne? At man kan fratage samkvem med forældre, der er voldelige? Den er der, men i praksis ikke eksisterende. Jeg synes, det er meget meget uhyggeligt det her.Som jeg plejer at sige, loven er god nok, men praksis er noget helt andet. Og her er praksis, at selv groft voldelige forældre, fortsat har ret til samkvem. Selv om loven siger det modsatte.
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende lø 11-07-2009
Trak pistol mod eks-kæreste – Sigtet for drabsforsøgOdense: Et forsøg på at komme overens med en tidligere kæreste udviklede sig i voldsom retning for en 40-årig mand fra Vollsmose.Efter at have trukke…http://www.fyens.dk/article/1279752:Odense–Trak-pistol-mod-eks-kaereste—Sigtet-for-drabsforsoeg
Denne voldelige har her sikret sig vidner mod sig, da der blev udøvet trusler og drabsforsøg. Det er usædvanligt for partnervold. Der er det mere almindeligt, at den voldelige sikrer sig, at der ikke er nogen vidner. Det er for flovt og pinligt at blive vred, når andre er til stede, så de er søde og rare, når der er andre til stede. Men denne gang var der altså vidner til stede.

Nordjyske fr 10-07-2009Voldelige mænd skal ikke gå friSelvom kvinden sidder i sikkerhed på krisecenter, tør hun ikke vidne mod sin kæreste. Men politiet vil alligevel forsøge at få manden fængslet. De voldelig mæn…http://www.bt.dk/krimi/voldelige-maend-skal-ikke-gaa-fri
Nordjyske fr 10-07-2009

Mand sigtet for årelang voldtægt09:12 Gennem flere har en 50-årig mand ifølge politiet voldtaget en handicappet pige. Nu skal han fængsles.Skal man tro politiets sigtelse, så var det et årelangt m…http://www.b.dk/danmark/mand-sigtet-aarelang-voldtaegt-0
Denne type overgreb har det desværre med at foregå i det skjulte, og dem der er udsat for det, bliver ikke troet eller hørt. De signaler de udsender om, at der er noget helt galt, bliver jo af dem, der begår overgrebet benægtet, så overgrebet kan finde sted fortsat.Vi skulle have mere tillid til at undersøge sådanne sager og tro dem, der er udsat for overgrebene.

Nordjyske.dk ti 04-08-2009
Løsladt i sag om voldtægt

Nordjyske.dk on 24-06-2009Tre ud af fire går fri i voldtægtssagerDet er utroligt, at der virkelig er så mange, der går fri, når de har lavet voldtægt. Hvor er det dog svært at bevise, hvad der reelt sker i voldtægter. Det ender med påstand mod påstand, og så skal der beviser til, som oftest ikke kan leveres.
http://www.b.dk/danmark/voldtaegtssigtede-gaar-fri
Nordjyske.dk sø 21-06-2009Sindslidende på vej til ældreboligerDer bliver ikke tale om mennesker, der gør nat til dag, understreger udvalgsformand Poul Bergmannhttp://nordjyske.dk/artikel.aspx?storyid=726b69e1-d144-485e-b275-66e841a646f7 (Forældet link)
Sikken noget, at sætte unge mennesker på ældrecenter. Selv om de er udvalgte, så hører de slet ikke til der. Bare fordi de er sindslidende, så skal de finde sig i at gå mellem ældre, og de ældre skal have dem gående. Hvordan vi personalet dog takle det?
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende ma 22-06-2009
Dødstrusler mod hjemmeplejen“Du vil blive slået ihjel, og det vil ske på din bopæl”.Sådan nogenlunde lød det i telefonen, da en 66-årig kvinde fra Aarup ringede til le…http://www.fyens.dk/article/1268061:Assens–Doedstrusler-mod-hjemmeplejen
Ja! Det er ikke kun mænd, der er voldelige. Her en psykisk voldelig kvinde, der truer i telefonen.
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende ti 23-06-2009
Slut med at sige “luder”Ryslinge: Luder, store patter, grim fisse, lebbe eller pik-antilope.Eleverne på Ryslinge Friskole kaster grimme ord i hovedet på hinanden. Men nu sk…http://www.fyens.dk/article/1267102:Faaborg-Midtfyn–Slut-med-at-sige–luder
Så må vi bare håbe, at forældrene også forstår det, så de også holder op med at sige nedsættende ord til hinanden

Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende ma 29-06-2009
Kræftsyg mister sin indtægtI en måned har hun levet helt uden indtægt.1. juni mistede 59-årige Ellen Danekilde fra Faaborg sin indkomst og er nu henvist til at leve af sin mand…http://www.fyens.dk/article/1272861:Indland-Fyn–Kraeftsyg-mister-sin-indtaegt
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende ma 29-06-2009
På træningslejr i at sige nejMiddelfart: Bevæbnet med skridttæller, en ernæringsrigtig madpakke og de bedste intentioner satte en flok forældre og børn sig lørdag middag i en bus …http://www.fyens.dk/article/1272326:Middelfart–Paa-traeningslejr-i-at-sige-nej

Politiken.dk Nyhedsbrev ma 29-0602009
Patienter får overflødige operationer
Antallet af hofte- og knæoperationer stiger. Flere læger mener, det sker, fordi kirurgi er blevet en handelsvare. Læs mere  (Forældet link)

Nordjyske ti 30-06-2009
Dømt for sex med mindreårigehttp://www.tvmidtvest.dk/node/5114
En dom hvor der blev tilkendt 10.000 kr. til hver af de 6 piger, som havde været ude for hans ulovligheder. Piger der resten af deres liv, vil have et traume omkring sex at bære på. Jeg forstår ikke dette beløbs størrelse. Alene den behandling, der skal til for at pigerne har det bare nogenlunde koster meget meget mere. Og hvad med det at deres liv bliver svært og hårdt og fyldt med traumer? Skal de ikke have noget for det?
Nordjyske ti 30-06-2009Flere danskere indretter soveværelset som…https://www.bolius.dk/flere-boliger-faar-panic-room-16708/ (Forældet link)
Nyt fra Forum – Kvinfo fr 10-07-2009
Mænd er også til salg (Forældet link)
De første mandlige ofre for trafficking i Danmark er nu blevet registreret. Samtidig dokumenterer internationale undersøgelser, at trafficking langt fra er en kvindesag.
DR forside dr.dk sø 02-08-2009Flere mænd end kvinder falbyder sex(01:28)IndlandI de nordiske lande har flere mænd end kvinder på et tidspunkt i livet solgt sig selv til sex. Mange af de mænd, som køber mandlige prostituerede, er biseksuelle eller homoseksuelle.Læs mere

Nordjyske.dk 0n 29-07-2009Tysk pige blev holdt indespærret10:31 En 13-årig tysk pige skal i årevis være blevet holdt indespærret af sine forældre, der nu er sigtet for omsorgssvigt.En 13-årig tysk pige er åbenbart i årevis…http://www.b.dk/verden/tysk-pige-blev-holdt-indespaerret

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

  1. Ja! Så er de ferie igen. Det er dejligt for rigtigt mage mennesker. Men der er også dem, hvor det ikke er så rart.
    Her et gammelt nyhedsbrev om feriens negative sider.

Skriv et svar