Blog, Pusterum og debat

Blog om livets negative side — Janteloven, mobning, overgreb, vold, psykopat, narcissist, borderline, osv.

Og hvordan du får det godt.

Du skal lære at takle livets negative side, så du har det godt, lige meget hvordan andre er.

Blog om Janteloven, mobning, vold, psykopat, osv.

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du kan skrive med

Vil du lære at håndtere livets negative sider? Så se mere her.

80% af danskerne er syge og har problemer – livets negative side.

Vi har alle sammen negative sider. Hvor godt vi har det, afhænger af, hvordan vi takler livets negative sider. Er vi dårlige til at takle dem, så får vi det dårligt. Er vi gode til at takle dem, så får vi det godt.

Vi kan alle samme være negative, onde, ubehagelige, give andre skyld, lyve, manipulere, true, osv. Så vi skal alle lære det at håndtere livets negative sider.

Vil du lære at håndtere livets negative sider, så du får det godt? Så tilmeld dig her, så du kan læse med og skrive. Du kan se eksempler på indlæg længere nede på denne side.

Du kan i Bloggen læse og skrive og få hjælp til selvhjælp, så du kan få det godt. Du lærer at takle livets gode som dårlige / negative sider.

Her i denne Blog skriver jeg om stort og småt, som vedrører livets negative sider. De emner der er skrevet om på denne hjemmeside. Altså BehandlingJantelovenmobningovergrebvold, psykopat, narcisisme, borderline, osv.

Der er nu over 1.100 indlæg, så rigtigt god læselyst og skrivelyst.

Hvis du vil læse og skrive i bloggen, skal du have et abonnement og være logget ind.

Her kan du se Medlemsbetingelserne

Åben og lukket del af Pusterum

Der er i Blog en åben del (abonnement), som alle er velkomne i, og så er der en lukket del (gratis), som jeg kan tilmelde dig til, hvis du ønsker det. Skriv en mail til mig lise@lisegaarden.dk.

I den åbne del skriver jeg indlæg om stort og småt.

Nyhedsbreve kan du se her. Det er gratis.

Nyhedsbreve — en liste over tidligere Nyhedsbreve

Du kan læse med

Herunder ser du eksempler på indlæg, som du får adgang til, hvis du tilmelder dig blog-abonnementet

Bedstemor / bedstefar — Er du bekymret for et barn / barnebarn, som er udsat for en psykopat eller selv udøvende psykopat? — Nyhedsbrev

Bedstemor og bedstefar se nyhedsbrevet på nettet Bedstemor / bedstefar — Er du bekymret for et barn / barnebarn, som er udsat for en psykopat eller selv udøvende psykopat? Nyhedsbrev 2020 Kære nyhedsbrevmodtager! Nyhedsbrev indhold: Bedstemor / bedstefar — Er du bekymret for et barn / barnebarn, som er udsat for en psykopat eller selv udøvende…

Se mere