Bloggen Pusterum – dit afsæt til at komme videre

Når du er tilmeldt bloggen Pusterum lærer du at håndtere livets negative sider, så du har det godt, uanset hvordan andre opfører sig. Her deler jeg ud af mine erfaringer gennem 30 år, og som tilmeldt har du disse fordele:

  • Du kan selv skrive, spørge og kommentere
  • Jeg giver dig hjælp til selvhjælp.
  • Du bliver klogere på de svære ting

Se eksempler på indlæg længere nede på denne side.

Kom med i Pusterum så kan du læse med og skrive

Blog forside — Pusterum — dit afsæt til at komme videre

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Fra kun 29 kr. pr. måned.

Emnerne i Pusterum

Jeg skriver om stort og småt, som vedrører de svære ting i livet.

Emnerne er fx

JantelovenJanteloven siger: Du skal ikke tro, du er noget., mobningmobning er at drille vedvarende og på en ondsindet og ubehagelig måde eller presse nogen til noget ved vedvarende at chikanere vedkommende  , overgrebovergreb er fysisk eller psykisk krænkelse af en svagere eller værgeløs part eller af dennes rettigheder; voldelig eller respektløs fremfærd mod nogen, voldvold er en handling eller adfærd som indebærer brug af fysisk eller psykisk magt beregnet på at beskadige, såre eller dræbe nogen, psykopatpsykopat er person der lider af psykopati eller bruges som groft skældsord om eller til en person som man synes er meget utiltalende eller opfører sig stærkt afvigende, narcisismenarcisisme er overdreven eller sygelig optagethed af sig selv, sit udseende og sine følelser, uden evne til at engagere sig i andre mennesker eller i samfundsanliggender eller personlighedsforstyrrelse hvor et menneskes seksuelle drift er rettet mod det selv; forelskelse i sig selv og borderlineborderline er personlighedsforstyrrelse kendetegnet ved en usikker identitetsfølelse, impulsive handlemønstre, en konstant følelse af indre tomhed og en tendens til at svinge mellem stærke positive og stærke negative følelser for andre mennesker.

Der er nu over 1.300 indlæg, så rigtig god læselyst og skrivelyst!

Fra kun 29 kr. pr. måned.

Du kan selv Blog forside — Pusterum — dit afsæt til at komme videre

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Vi skal lære det

Ja, livet har både positive og negative sider! Det har mange af os erfaret. Men vi kan kun få det bedre ved at turde tale åbent om det, vi oplever. Vi har alle sammen negative sider. 80 procent af danskerne er syge eller har problemer. Hvor godt vi har det, afhænger bl.a. af hvordan vi tackler livets negative sider.

Blog forside — Pusterum — dit afsæt til at komme videre

Nyt liv
Livet med din egen stemme

Alt det negative

De negative påvirkninger kommer mange steder fra: JantelovenJanteloven siger: Du skal ikke tro, du er noget., mobningmobning er at drille vedvarende og på en ondsindet og ubehagelig måde eller presse nogen til noget ved vedvarende at chikanere vedkommende  , overgrebovergreb er fysisk eller psykisk krænkelse af en svagere eller værgeløs part eller af dennes rettigheder; voldelig eller respektløs fremfærd mod nogen, voldvold er en handling eller adfærd som indebærer brug af fysisk eller psykisk magt beregnet på at beskadige, såre eller dræbe nogen, psykopatpsykopat er person der lider af psykopati eller bruges som groft skældsord om eller til en person som man synes er meget utiltalende eller opfører sig stærkt afvigende, narcisismenarcisisme er overdreven eller sygelig optagethed af sig selv, sit udseende og sine følelser, uden evne til at engagere sig i andre mennesker eller i samfundsanliggender eller personlighedsforstyrrelse hvor et menneskes seksuelle drift er rettet mod det selv; forelskelse i sig selv og borderlineborderline er personlighedsforstyrrelse kendetegnet ved en usikker identitetsfølelse, impulsive handlemønstre, en konstant følelse af indre tomhed og en tendens til at svinge mellem stærke positive og stærke negative følelser for andre mennesker, osv. og problemet er, at vi ofte ender med at tro, at det er os selv, der er noget galt med.

Men i Pusterum får du chancen for at gøre noget ved det.

Blog forside — Pusterum — dit afsæt til at komme videre

Livets sorte side
Psykopater fylder meget
“Det kan ikke lade sig gøre”

Vi kan alle være negative, onde, ubehagelige, give andre skyld, lyve, manipulere, true, osv. Så derfor skal vi alle lære at håndtere livets negative sider. Er vi dårlige til at tackle dem, får vi det dårligt. Er vi gode til at tackle dem, får vi det bedre.

Du kan. Når jeg kan, så kan du også.

Fra kun 29 kr. pr. måned.

Vi er alt for syge i Danmark

Læs mit indlæg om sygdom og hvad acceptprocessenAcceptprocessen er en enkel indre proces, der giver dig mulighed for at få det godt, styrke dig selv og være handlekraftig.
I acceptprocessen er de 3 basale ting accept, lys og ros. Det er 3 forskellige måde at vise anerkendelse af dig selv på.
kan hjælpe med. 

Telefonkonsultation

Du har også mulighed for at få behandling hos mig på Lisegården – så ringer du blot 24 22 16 22 og aftaler en tid. Se her:

Min bog: AcceptprocessenAcceptprocessen er en enkel indre proces, der giver dig mulighed for at få det godt, styrke dig selv og være handlekraftig.
I acceptprocessen er de 3 basale ting accept, lys og ros. Det er 3 forskellige måde at vise anerkendelse af dig selv på.
— Metodebeskrivelse

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Læs om bogen – se her

Herunder ser du eksempler på indlæg i Pusterum