Oversigt

Rygsmerter uddybet

Rygsmerter kan være mange ting, det kan være diskusprolaps, piskesmæld, myoser, iskias, andre smerter i ryggen eller smerter med udstråling til et eller begge ben, dårlig ryg, kronisk eller akut, andre rygproblemer. Der er mange latinske navne og diagnoser, men det bliver du jo ikke rask af, så dem vil jeg ikke gå i dybden med.

Når du har rygsmerter eller på anden måde problemer med ryggen, kan du her få en behandling, altså vejledning og støtte, så dine problemer bliver afhjulpet, du får det godt og kan igen leve et helt normalt og naturligt liv uden smerter.

Vil du gerne det? Så kontakt Lise på mobiltelefon 24 22 16 22
eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.. Du kan også læse mere her på siden og under rygsmerter og smerter.

Jeg kan selvfølgelig ikke garantere dig helbredelse, men jeg kan garantere, at jeg vil gøre, hvad jeg kan.

For at løse op for dine rygsmerter, skal du i gang med en behandling. Her får du:

  • en snak om dine rygsmerter, og hvad der ligger bag dem,
  • hvorfor de er kommet, og hvad du kan gøre ved dem. Du får en snak om dine problemer eller andre ting, du har behov for at snakke om. Det kan være både fysiske og psykiske problemer
  • mulighed for at lære, at bryde gamle vaner både fysiske og psykiske, og få nogle nye opbyggende vaner, der gavner dig, så du slipper for at have rygsmerter.
  • du får nogle øvelser både psykiske og fysiske, så du lærer at gøre de ting, der opbygger dig.
  • en visualisering, hvis du ønsker det, hvor du får mulighed for at se nærmere på årsagerne bag dine rygsmerter, så du kan gøre noget ved årsagerne. På den måde finder du veje frem til at blive sund og rask.

Vil du gerne det?

Fælles for rygsmerter og også andre sygdomme og symptomer, er, at de har en årsag, som kan være fysisk eller psykisk. Når årsagen løses gennem behandling med samtaleterapi og visualisering (se under behandlingsformer uddybet) samt øvelser. Når årsagen løses, så forsvinder symptomerne - sygdommene, og du bliver sund, rask og rørig.

Årsagerne bag rygsmerter kan være mange ting. Stillinger du står, går eller sidder i, gentagne bevægelse, samt fysiske og psykiske sygdomme. Når du forsøger at finde frem til dem, skal du tænke dig godt om. Det kan vi tage en snak om, så du lærer, hvordan du gør det. Med øvelser og visualisering, kan rygsmerterne behandles.

Men det kan også være en psykisk årsag. F.eks. kan det være en dominerende eller dårlig chef, venner, ægtefælle, som du ikke kan finde ud af, hvordan du takler. Det kan du derimod lære at takle.

Ønsker du at lære at takle årsagerne bag ved smerterne?

Men det kan også være, at årsagen bag dine rygsmerter er, at du går og siger noget til dig selv, der på det ubevidste plan ødelægger dig. Det kan være, at du siger, at du er forkert, dum, ikke duer til noget, ikke kan eller andet.
Af andre eksempler kan nævnes en uforstående arbejdsgiver, stort arbejdspres, problemer med ægtefælden, børn der bliver mobbet, børn der ikke føler sig forstået af deres forældre osv.
Der er så mange ting, vi ved hjælp af Janteloven bruger til at få os selv ned med.
Men du kan derimod vende dette, så du begynder at opbygge dig selv i stedet. Det kan du lære gennem vejledning, støtte, samtaler, øvelser og visualisering. Når du gør det, så flytter troen de ubevidste bjerge, der ødelagde dig, så du bliver sund og rask.

Jeg vil tage et eksempel frem. Jeg har nemlig selv haft rygsmerter af flere omgange, så jeg kender til det og ved også hvad der skal til for at blive sund, rask og rørig. Pludselig brød mine gamle rygsmerter op. Jeg fik smerter i lænden og udstråling i benene, jeg kunne ikke bevæge mig og var på randen af indlæggelse. Men i stedet undrede jeg mig. Hvad var det nu, der skete? Hvad gjorde jeg, så det blussede op?
Jeg kiggede på, hvorfor jeg havde symptomerne. Det tog sin tid, at komme til bunds i. Hvad var det for tanker og handlingsmønstre, jeg var begyndt på eller havde genoptaget, så jeg fik rygsmerterne?
Jeg fandt ud af, at jeg havde sagt til mig selv: "Jeg har så travlt". Så troen havde flyttet bjergene den gale vej. Det endte med, at mine gamle problemer med dårlig ryg igen gav rygsmerter med udstråling til begge ben.
Efter at jeg kom så langt, var det i gang med at sige: "Jeg har alt den tid, jeg skal bruge", og "Jeg når det, jeg skal nå". Efter at have sagt det i noget tid, så jeg troede på det, faldt der ro over mig, og efter endnu et par dage var smerterne helt væk. Jeg blev helt symptomfri - sund rask og rørig.

Lærer du på det bevidste og ubevidste plan

  • at have gode arbejdsstillinger
  • at have en indre ro omkring gentagne stillinger du står, går eller sidder i, samt gentagne bevægelser
  • at have løst de fysiske og psykiske sygdomme akutte og kroniske
  • at værdsætte dig selv og dermed andre, så du føler dig elsket, værdifuld, værdsat, brugbar, osv.

så fjerner du årsagerne bag rygsmerterne, opbygger dig selv og dermed aflaster du ryggen, så rygsmerterne forsvinder. Du bliver rask, sund og rørig. Vil du gerne det?

Det bagvedliggende fysiske og psykiske problem kan være svært at finde. Når disse problemer løses inden i den der har smerterne, så forsvinder smerterne.

Ønsker du at finde årsagerne bag ved smerterne og lære at takle dem, være sund og rask og rørig? Så ring til Lise mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.

Lisegården