Oversigt

Smerter – det gør ondt

Løs årsagen bag smerten. Nu!

Ring på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.

Det gør ondt, du har smerter. Det kan være indre smerter, ydre smerter, knoglerne der smerter, muskelsmerter, muskelspændinger, psykiske smerter. Smerterne kan være mange forskellige steder på kroppen.
Du går til læge og får tilbudt piller og evt. kirurgi. Men det hjælper ikke rigtigt. Du har lyst til at finde årsagen bag og arbejde med den, så smerten forsvinder.

Her kan du få hjælp til at lære at løse årsagen bag smerten, så den forsvinder. Du får ro, overblik og handlekraft. Du bliver sund, rask og rørig.

Det handler om at få kroppens egne opbyggende mekanismer til at virke.
Det har vist sig, at kroppen selv kan fremstille endorfiner (et morfinlignende stof). Når kroppen laver dem, mindskes smerten og nogen gange forsvinder smerten helt.
Når årsagen bag smerten forsvinder, så forsvinder smerten helt. Ved at finde ind til, hvad årsagen er, og den bearbejdes, så forsvinder smerten. Årsagen kan være mange ting. Det kan være en helt fysisk ting, men det kan også være en psykisk ting. F.eks. hvis man har en dominerende arbejdsgiver, og man sidder og krummer sig, så får man ondt i ryggen. Når man så lærer at takle den dominerende leder på en for både lederen og dig god måde, så forsvinder årsagen. Du krummer dig ikke mere, og dermed forsvinder smerten.

Jeg har gode erfaringer med at finde årsagen og hjælpe med at få den bearbejdet.
Du er god nok.
Du fortjener at have det rigtigt godt, være fri af smerter.

Mere information
Du kan se mere om smerter uddybet, mine behandlingsformer, migræne, brystsmerter - hjertesmerter, mig - lægen Lise og min historie - Lises rygsmerter.
Du kan læse en kundeberetning om ondt i ryggen.

Lisegården