Brystspændinger kan være mange forskellige ting. Det vi frygter meste er blodpropper i hjertet. Men det kan lige så godt være muskelspændinger i brystkassen, som det kan være noget med lungerne eller andre ting med hjertet end blodpropper. Det er en rent fysiske ting, som der bliver kigget på i det offentlige system af sygehuse og egen læge.

Men bag de forskellige fysiske symptomer kan der være en psykisk årsag, som de fleste af os ikke er opmærksom på.

Nyhedsbrev 21-12-2010

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Glædelig jul og godt nytår
  2. Brystspændinger – Hjertesmerter

 

1) Glædelig jul og godt nytår.

I ønske alle en glædelig jul og et godt nytår, selv om det for mange ikke vil være den jul og det nytår, som man går og drømmer om, så kan man jo have en jul, der er så god, som den nu kan være. Forsøge at være glad for de stunder, der reelt er gode, de findes også, selv om de nogle gange kan være svære at finde. Hvis du leder efter dem, så er de der.

 

2) Brystspændinger – Hjertesmerter og den evt. bagvedliggende psykiske årsag

Brystspændinger kan være mange forskellige ting. Det vi frygter meste er blodpropper i hjertet. Men det kan lige så godt være muskelspændinger i brystkassen, som det kan være noget med lungerne eller andre ting med hjertet end blodpropper. Det er e rent fysiske ting, som der bliver kigget på i det offentlige system af sygehuse og egen læge.
Men bag de forskellige fysiske symptomer kan der være en psykisk årsag, som de fleste af os ikke er opmærksom på.
Se mere på hjemmesiden Brystspændinger – Hjertesmerter

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

  1. Der er så mange, der har brystspændinger, hjertesmerte, utryghed, osv. Hvor det lægerne normalt tager sig af er de rent fysiske ting, men der er også en psykisk faktor bagved. Det ville være så dejligt, hvis der var flere der ville se på den side også, sådan, at de reelt virkelig havde en mulighed for at få det godt.

Skriv et svar