Kvindelige psykopater

Psykopatiske træk og offer for disse

En psykopat er kort fortalt en der ikke har nogen empati og medfølelse for andre mennesker. En psykopat har dårlige sociale funktioner og mangler ansvarsfølelse og respekt for andre mennesker.

Der er mange kriterier der skal opfyldes før man kan kalde en person for psykopat, men de nævnte træk er nogle af dem. At være udsat for en psykopat, hvad end det er en chef, ægtefælle, forældre, søskende eller ven, kan være utrolig hårdt.

Typisk vil den udsatte være udsat for psykisk vold og føle sig uduelig i alt hvad denne foretager sig. Mobning er også typisk for i en relation til en psykopat, og i nogle tilfælde bliver fysisk vold også udøvet.

Et offer for en psykopat kan få hjælp hos Lise Seidelin

Lise Seidelin tilbyder rådgivning til dem der er udsat for en psykopat i deres liv. Rådgivningen og behandlingens formål er, at hjælpe den udsatte med at takle psykopaten og at styrke sig selv, så den udsatte formår at finde ro, overblik og handlekraft.

Metoderne til dette er typisk via en acceptproces, samtaleterapi og visualisering. Lise Seidelin har meget erfaring på området og er meget behjælpelig med at uddybe eventuelle spørgsmål.

Alle henvendelser behandles i øvrigt fortrolig og er uden binding. Lise Seidelin kan kontaktes på
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk

Lisegården