Kvindelige psykopater

Kvindelige psykopater — de udsatte mænd

Tanker

Når vi er udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så tror vi ofte, at den udøvende er manden, mens den udsatte er kvinden. Det er normen og holdningen i Danmark. Men desværre er det kun en norm og en holdning. Der er lige så mange kvinder som mænd, der er psykopater eller har psykopatiske træk.

Sådan at det er mennesket bag og ikke kønnet, der afgør, om der er tale om en psykopat eller en med psykopatiske træk. For mig, når jeg ser tingene i min klinik, så kan jeg ikke se forskel på historien, om det er en mand eller en kvinde, der fortæller den.

Du kan se, hvad de psykopatiske træk er her, eller under Psykopat generelt hvor det også er uddybet kriterierne for en psykopat.

Når det er kvindelige psykopater, sker det alt for ofte, at det er kvinderne, der bliver troet. De blvier troet, når de lyver om deres egne fejl. De siger, at de ingen fejl har, og at det er manden, der er “syg”. Hvor imod de udsatte mænd ikke bliver troet, når de siger sandheden. På en måde ligesom når det er de udsatte kvinder, der ikke bliver troet. Men for de udsatte mænd er det endnu sværere at blive troet. Fordi de også skal kæmpe mod normen og holdningen. Det, att det er dem, der er de udøvende.

De kvindelige psykopater har lettere spil

Så de psykopatiske kvinder har lettere spil og dermed lettere ved at gå fri. Alt for ofte kommer det til at gå ud over de evt. børn, de har. Da det så bliver den udøvende kvinde, der får børnene, mens manden ikke kommer til at se sine børn. Det burde jo være omvendt, altså at den udsatte mand får børnene, så børnene kan have et godt liv.

For myndighederne kan det selvfølgelig være meget svært at gennemskue, hvem der er den udøvende, og hvem der er den udsatte. De skal jo også slås med normer og holdninger, samt alle de løgne den udøvende M/K kommer med.

Så næste gange du ser en mand, der påstår, at det er en kvindelige psykopat eller en med psykopatiske træk, der er hans kæreste / kone / chef / nabo / ven, så prøv at holde dine normer og holdninger væk, og lad være med at dømme og fordømme. Det kunne jo godt være, det var sandt.

Men vi skal også huske, at når man har været udsat i en periode evt. mange år, så er der nogle udsatte, der bliver udøvende i bare desperation over, at de ikke kan løse situationen, som bliver værre og værre med tiden. Altså, at det også kan være at både manden og kvinde er udøvende. De kan også fra starten begge være udøvende.

Så det kan være kvinden, der er udøvende. Det kan være manden, der er udøvende. Men det kan også være dem begge.

Så når jeg kan lære, at lade være med at dømme og fordømme ud fra kønnet, og andre kan, så kan du også. Det er så dejligt og hjælper så mange, at de udsatte mænd bliver troet, hørt og taget alvorligt.

 

Se mere her:

En rigtigt god film Film om en psykopatisk kvinde

 

Tilbage til Psykopat