Den psykiske faktor – du lærer at takle den psykiske side – det negative i livet

Dåben: Barnet bæres til Solen – lyset – døden = livet.

Der er en psykisk faktor bag mange af de fysiske symptomer (80 %), vi har. Når den psykiske faktor bliver behandlet, så forsvinder de fysiske symptomer. Du bliver sund og rask, får ro, styrke og handlekraft.

Har du mod på at arbejde med den psykiske side bag de psykiske og fysiske symptomer?

Så kontakt mig på mobil 24 22 16 22 eller send en mail til mig lise@lisegaarden.dk

Du bliver sund og rask, du får ro, styrke og handlekraft.

Lærer du at takle den psykiske faktor bag den fysiske sygdom eller psykiske sygdom eller problemer, altså lærer at takle livets udfordringer både de gode og de dårlige, bliver du sund og rask, du får ro, styrke og handlekraft.

  1. Mangler du energi?
  2. Savner du overskud i hverdagen?
  3. Slår du ikke til på arbejdspladsen?
  4. Kan du ikke leve op til andres krav?
  5. Føler du dig trist?
  6. Er du stresset?
  7. Måske føler du dig i det hele taget ikke sund og rask?

Bemærk venligst, at ovenstående liste på ingen måde er udtømmende, og derfor vil jeg opfordre dig til at kigge rundt på hjemmesiden for at se mangfoldigheden af min erfaring og behandlingstilbud.

Vi kender alle til ovenstående tilstande i mere eller mindre grad, men ikke altid evner vi at få bearbejdet problemerne på en hensigtsmæssig måde. Her kan jeg hjælpe dig.

Du kan se nogle kunders erfaringer under kundeberetninger

Psykisk faktor

Det jeg betegner, som den psykiske faktor, er den psykiske side af sygdomme, symptomer, problemer, frustrationer osv. vi har i vores liv. Altså det der sker med vores tanker og følelser, og den påvirkning som det har på os. Det der hedder psykosomatiske sygdomme. Min erfaring er dog, at den psykiske faktor har en meget meget større indflydelse på os, end det der normalt betegnes som psykosomatisk. Men det er også det, der sker ved placeboeffekten.

Bare tænk på at du bidder i en citron, så vil dit mundvand løbe. Når du faktisk ikke bidder i en citron, så er det jo tanken, der gør at mundvandet løber.

Der er også en fysisk faktor, som er den, vi normalt tager vare på. Altså lægerne, syghuse, behandlere, osv. Men bag de fysiske symptomer på vores sygdomme, er der meget ofte en psykisk faktor, som hvis man går ind og ændrer den psykiske faktor fra at være nedbrydende til at være opbyggende, vil de fysiske symptomer forsvinde. Ud over at de fysiske symptomer forsvinder, bliver vi også meget gladere og har det godt. Det er så dejligt, når det lykkes.

Der er mange steder den psykiske faktor spiller ind.

Følelser og tanker

Det er alt for ofte svært med alle de følelser og tanker, vi har. Vi kan have gode og dårlige følelser, og vi kan have gode og dårlige tanker. Især når vi er udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så kan vi have mange følelser og tanker, som ikke er rare at have. Men vi kan også indimellem have dejlige følelser og tanker og så bliver vi forvirret, fordi tingene ikke kun er godt eller skidt.

Men sådan er livet. Der er både godt og skidt og både gode og dårlige følelser, svære følelser og rare følelser samt gode og dårlige tanker, svære tanker og rare tanker. Det er en del af livet.

Først må vi indse, at livet er både det gode og det dårlige. Dernæst må vi finde en vej til at takle de dårlige ting, men også en vej til at takler de gode ting. Vi tror, vi kan finde ud af at have det godt. Men det er ikke altid let og til at finde ud af, når noget faktisk er reelt godt. Så vil vi hellere flygte fra det. F.eks. det at rose os selv.

For at lære at takle følelser og tanker bruger jeg acceptprocessen. Den er utroligt effektiv. Det er så dejligt, når det lykkes. Den enkelte lærer ”at rose sig selv”, være glad, kan takle det hele både de gode som de dårlige oplevelser, samt alt det ind imellem.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er om at turde være i hele livet.

Ondt i livet

Træt, trist, utilpas, manglende glæde, intet hjælper. Er det lige dig?

Symptomer:
Er du træt, trist, utilpas, måske bange ind imellem, doven, ugidelig. Du har ingen energi, føler dig depressiv uden egentlig at være psykisk syg, føler dig stresset uden egentlig at have meget travlt. Altså, der er ikke rigtigt noget i vejen med dig, men alligevel har du det ikke godt.

Du mangler glæde i livet.

Du har måske været hos lægerne, hvor du ikke fandt nogen mulighed for hjælp. Du bliver måske sendt rundt i systemet fra den ene læge til den anden, og de kan ikke finde noget galt med dig. Måske giver din egen læge dig en eller anden pille, som du ikke kan mærke nogen virkning af.

Hvis du kan genkende lidt eller noget af det her, så kan du have det, der kaldes “Ondt i livet”.

Husk – Du er god nok!

Der er hjælp at hente:
Det er enkle ting, du skal lære om, hvordan man takler livet. Du kan her få behandling. Det er primært samtaleterapi og visualisering med acceptprocessen, men også andre ting. Se mere under behandling.

Der er muligheder for at få det godt, også selv om det ikke virker sådan lige nu.

Det kan lade sig gøre.

Når jeg har gjort det, så kan du også gøre det. Du får ro, overblik og handlekraft, så du kan gøre det, der er rigtigt for dig, så du kan finde din glæde i livet.

Uanset hvilken situation du befinder dig i, er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil 24 22 16 22 eller skriv en mail lise@lisegaarden.dk for at høre nærmere om mine erfaringer, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Alle henvendelser behandles fortrolig og uforpligtende.

De kærligste hilsner
fra Lise

 

Du kan se mere om Had, hævn og ondskab i Blog

Og se mere om Den psykiske faktor – placebo – nocebo – betinget reflekser  i Blog

Og her om Når hele “systemet” er imod en

Og her om Når vi tror, vi skal være perfekte i Blog

Og her om Den svære kunst selvbestemmelse i Blog

 

Flittiglise

Se i menuen til højre, der har jeg sat nogle emner ind, som er påvirket af psyken.

 

Tilbage til Behandling