Tøv ikke med at kontakte mig! Den indledende samtale er gratis. Priser

Her ser du priser

Ring eller mail eller skriv i 1 – 1 blog til mig på:

Tlf.: 24 22 16 22
E-mail
lise@lisegaarden.dk
Skriv i 1 – 1 Blog Den skal først oprettes. Du tilmelder dig her, og så opretter jeg en 1 – 1 blog til dig.

Der er mulighed for konsultation pr. telefon, mail, Videomøde, 1 – 1 blog eller møde i en af klinikkerne, samt gruppekonsultation på hjemmesiden.

Timepris er 1.200 kr. som forudbetales.

Når du har fået en konsultation, er du velkommen i Hemmelig gruppe.

De gratis grupper må du bruge alt det, du har lyst til.

Se mere længere nede.
Her kan du se om rabatter og det, jeg tilbyder gratis, samt meget mere.

Priser for behandling på Lisegården #priser Priser

Hun tør lidt bævende – Løget. Der vokser og gror til en stor fin plante.

Telefon-, 1 – 1 blog- og Videokonsultation: Priser

Her har du mulighed for at få redskaber ud fra acceptprocessen gennem samtaleterapi, en let visualisering og øvelser, du kan lave hjemme.

Konsultation i en af klinikkerne:

Her er det minimum 2 timer ofte bruges 3 timer evt. 4 timer. Her får du redskaber ud fra acceptprocessen gennem samtaleterapi og visualisering, samt øvelser, du kan lave hjemme.

Gruppekonsultation:

Det billigste jeg kan tilbyde dig er Gruppe konsultation fra 600 kr. pr. måned og rabat, hvis du betaler for mere ad gangen. Her får du 4 gange ½ times konsultation pr. måned. Du kan fortsætte så længe, du ønsker det.

Her er konsultationen i en lukket gruppe på min hjemmeside, hvor der skrives indlæg, som jeg svarer. Kun dem der har adgang til gruppekonsultation kan se med.

Pakkeløsninger

1) 5 timer f.eks. telefonkonsultation til 5. 900 kr. her gives 100 kr. i rabat. Her lærer du de helt basale ting, om hvordan du takler det, der sker i dig, og hvordan du takler den anden. Altså hvordan du takler livets negative sider og lærer at nyde livet gode side.

2) 10 timer med f.eks. 2 konsultationer i klinik og 4 timers telefonkonsultation i alt 11.500 kr. der gives 500 kr. i rabat. Her går vi mere i dybden og ser på dine vaner, så du kan bryde de dårlige vaner og begynde at bygge nogle gode vaner op, samt også de helt basale ting, om hvordan du takler det, der sker i dig og hvordan du takler den udøvende.

3) 20 timer med f.eks. 4 konsultationer i klinik og 8 timers telefonkonsultation i alt 22.500 kr. der gives 1.500 kr. i rabat. hvis dine problemer er mere alvorlige, og du har brug for mere støtte til at vende situationen for dig. Desuden går vi i dybden og ser på dine vaner, så du kan bryde de dårlige vaner og bygge nogle gode vaner op, samt også de helt basale ting, om hvordan du takler det, der sker i dig, og hvordan du takler den udøvende / det negative i andre mennesker.

 

Priser uddybet

Indhold: Du skal rulle ned for at se det hele.

1) Jeg gør det anderledes end andre

2) Du bestemmer selv prisen

3) Konsultation i klinik

4) Telefon-, Video-, 1 – 1 blog- og mailkonsultationer

5) Gruppekonsultation

6) Rabat

7) Et forløb er individuelt – det afhænger af behov og økonomi

8) Det billigste jeg kan tilbyde

9) Hjemmebesøg

10) Afbud og udløb

11) Uddannelse

12) Foredrag

13) Her kan du finde penge

14) Økonomi

15) Gratis

16) Bøger

17) Billeder

18) Tilskud til behandling

19) Lægeerklæring / lægeudtalelse

20) Blog abonnement

 

1)

1) Jeg gør det anderledes end andre

Folk kommer fra hele landet og udlandet, derfor gør jeg det anderledes end andre, så du ikke behøver at komme så tit, men når du er der, får du den tid, du har brug for. Dvs. der er mulighed for at gå i dybden med tingene. Du får øvelser med hjem, så du kan gå hjem og arbejde videre.

Eller du kan vælge kun at have kontakt via telefon, mail, 1-1 blog eller Video, så er der slet ingen transport.

Det jeg laver er samtaleterapi og visualisering med acceptprocessenVisualisering er en utroligt effektiv måde at lære at håndtere det negative på.

Du har problemer og oplever livet negativt, et sted, hvor det ikke er rart at være. Det skal jeg gerne hjælpe dig med, så du få det godt. Du får redskaber og vejledning i at bruge dem. Du skal lære at bygge dig selv op, så du bliver stærk også i de svære situationer, og lære at håndtere det negative. Jeg har selv gjort det. Når andre kan få det godt, så kan du også.

Uanset hvilken situation du befinder dig i, er du meget velkommen til at kontakte mig på Mobile: 24 22 16 22, eller via mail lise@lisegaarden.dk for at høre nærmere om mine erfaringer, og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Konsultationer kan foregå i en af klinikkerne, hos dig, pr. telefon, 1-1 blog, Skype eller pr. mail.

Konsultationer kun efter aftale.

Der betales for den tid, du bruger. Det er individuelt, hvor lang tid det tager.

 

2)

2) Du bestemmer selv prisen:

  1. Konsultation i klinikken her er det mindste 2 timer. Her kan du ud over samtaleterapi også få en dybdegående  visualiseringen, samt øvelser du kan lave derhjemme. Bagefter kan du være med i Hemmelig gruppe.
  2. Telefon-, 1-1 blog og Videokonsultation her er det minimum ½ time. Jeg anbefaler 1 time, så er det både tid til at fortælle om redskaberne, og du har mulighed for at fortælle, hvordan du har det. Her kan du få samtaleterapi og en let visualisering, samt øvelser du kan lave derhjemme. Bagefter kan du være med i Hemmelig gruppe.
  3. Det billigste jeg kan tilbyde dig er Gruppe konsultation til 600 kr. pr. måned, med rabat, hvis du betaler for mere end en måned ad gangen. Her får du 4 gange ½ times konsultation pr. måned. Du kan fortsætte så længe du ønsker det.
  4. Det billigste hvor du konsulterer mig alene er ½ times telefon-, Video- og 1-1 blogkonsultation. Her snakker vi om dine problemer, du kan få en let visualisering, og jeg vejleder dig i brugen af redskaberne. Bagefter kan du være med i Hemmelig gruppe.
  5. Blog med abonnement til 49,00 kr. pr. måned, med rabat, hvis du betaler for flere måneder ad gangen. Her er der over 1.200 indlæg, og der kommer hele tiden nye til.
  6. Bøgerne fra ca. 90 kr. her vil jeg anbefale bogen Acceptprocessen — Metodebeskrivelse Her får du en uddybende beskrivelse af acceptprocessen, så du selv kan gøre det.
  7. Det gratis – her læser du selv, det der står på hjemmesiden, de gratis grupper på hjemmesiden, Facebook indlæg og grupper, osv. og øver dig ud fra det.

 

3)

3) Konsultation i klinik:

Her kan du ud over samtaleterapi også få en dybdegående visualisering. Det er en utroligt effekt måde at få kigget på tingene og få redskaber til at styrke dig selv og lære at takle det negative i dit liv.

Timepris: 1.200 kr.

Der betales pr. halve time, der er påbegyndt. Minimum 2 timer.

En konsultation i klinik tager oftest 2 til 3 timer enkelte gange 4 timer.

2 timer = 2.400 kr.
3 timer = 3.600 kr.
4 timer = 4.800 kr.

Der forudbetales et depositum på 2.400 kr. Du betaler på Mobilepay: 20909 Lisegården/ved Lise Seidelin, eller bankkonto Regnr. 9570 Kontonr. 0000713422 . Hvis du sætter pengene ind på posthuset eller i Danske bank, så kan jeg se det med det samme. Ellers tager det 1 – 2 dage for at overføre pengene til min konto. Du kan også vælge overførsel med “I dag”  eller “Straks”, så bliver beløbet overført med det samme.

Når du har sendt pengene, sender du en mail til mig lise@lisegaarden.dk, så sender jeg dig link til et skema, som du kan vælge at udfylde, så vi sparer din betalte tid, til at jeg får de oplysninger, jeg skal have. I mailen kan du skrive de tider, du kan, så finder vi et tidspunkt, hvor du kan få konsultationen.

Når jeg kan se beløbet på min konto, kan vi aftale en tid, hvor du kan få konsultationen.

Når du har fået en konsultation, er du velkommen i Hemmelig gruppe.

 

4)

4) Telefon-, Video-, og 1-1 blogkonsultationer:

Du kan få telefon-, Video- og 1-1 blogkonsultation. Her får du mulighed for at få samtaleterapi, en let visualisering og vejledning i øvelser, desuden får du redskaber til at håndtere det negative i dit liv. Jeg anbefaler mindst 1 time første gang. Men valget er dit.

½ time koster 600 kr.
1 time koster 1.200 kr.
1½ time koster 1.800 kr.
osv.

Du vælger selv hvor lang tid, du ønsker. Derefter betaler du forud på Mobilepay: 20909 Lisegården/ved Lise Seidelin, eller bankkonto Regnr. 9570 Kontonr. 0000713422 . Hvis du sætter pengene ind på posthuset eller i Danske bank, så kan jeg se det med det samme. Ellers tager det 1 – 2 dage for at overføre pengene til min konto. Du kan også vælge overførsel med “I dag” eller “Straks”, så bliver beløbet overført med det samme.

Når du har sendt pengene, sender du en mail til mig lise@lisegaarden.dk, så sender jeg dig link til et skema, du kan vælge at udfylde, så vi ikke skal bruge din betalte tid på, at jeg får de oplysninger, jeg skal bruge. I mailen kan du skrive de tider, du kan, så finder vi et tidspunkt, hvor du kan få konsultationen.

Når jeg kan se beløbet på min konto, kan vi aftale en tid, hvor du kan få konsultationen.

Når du har fået en konsultation, er du velkommen i den gratis Hemmelig gruppe.

6)

6) Rabat:

Klippekort:
5 timer rabat 100 kr. = 5.900 kr.
10 timer rabat 500 kr. = 11.500 kr.
20 timer rabat 1.500 kr. = 22.500 kr.
10 % rabat ved 30 timer eller mere

Klippekort betales forud på Danske Bank: Regnr. 9570 Kontonr. 0000713422 eller Mobile Pay på 20909 – Lisegården/Lise Seidelin

Klippekortet udløber 2 år efter sidste konsultation.

 

7)

7) Et forløb er individuelt – det afhænger af behov og økonomi:

Det billigste jeg kan tilbyde dig er Gruppe konsultation til 600 kr. pr. måned, du får rabat, hvis du betaler for mere end 1 måned ad gangen. Her får du 4 gange ½ times konsultation pr. måned for 600 kr.

Det korteste og billigste “forløb” hvor du er alene med mig er én telefon-, Video- eller 1-1 blogkonsultation på ½ time til 600 kr.

Det korteste og billigste “forløb” i klinikken er én konsultation på 2 timer til 2.400 kr.

Du vælger selv hvor tit, du vil have kontakt til mig. Det kan være en kombination af møde i klinikken hver 14. dag og ind imellem telefonkonsultation. Eller møde i klinikken 1 gang om måneden og ind imellem telefonkonsultationer. Valget er dit.

Under alle omstændigheder, så er du velkommen i Hemmelig Gruppe, det er gratis, når du har fået en konsultation.

 

8)

8) Det billigste jeg kan tilbyde:

Det billigste jeg kan tilbyde dig er Gruppe konsultation til 600 kr. pr. måned, du får rabat ved betaling af flere måneder ad gangen. Her får du 4 gange ½ times konsultation pr. måned for 600 kr. Du kan fortsætte så længe du ønsker det.

Ellers er det billigste en ½ times telefon-, Video- eller 1-1 blogkonsultation til 600 kr. Herefter kan du gratis være med i Hemmelig gruppe, hvor du kan skrive skriveterapi og læse med på de andres skriveterapi. For mange er det en utroligt god løsning. Skriveterapi er effektivt og kan gøres, når det passer dig.

Er det også for dyrt for dig, er der alle de gratis tilbud, jeg har.

Eller måske er der mulighed for, at du kan få tilskud. Se længere nede punkt 18.

 

9)

9) Hjemmebesøg:

Du kan få hjemmebesøg. Det kan være 2 – 3 timers konsultation.

F.eks. konsultation på 2 timer + tillæg for hjemmebesøg på 500 kr. samt kørsel der tages pr. km 3,52 kr. Det er 2.900 kr. + kørsel. Der forudbetales også for hjemmebesøg.

Eller konsultation på 3 timer + tillæg er 4.100 kr. + kørsel.

 

10)

10) Afbud og udløb:

Der meldes senest afbud 2 dage før den aftalte tid.

Ved rettidigt afbud tilbagebetales ½ delen af depositum.

Ved ikke rettidigt afbud, betales det fulde depositum.

Forudbetaling udløber 2 år efter sidste konsultation eller indbetaling.

 

11)

11) Uddannelse:

Vil du gerne lære, hvordan du gør, når du skal behandle andre? Hvordan du lærer andre at have det godt, når de har problemer i deres liv. Så vil jeg gerne lære dig det. Se mere her: Uddannelse

 

12)

12) Foredrag:

Efter aftale holder jeg – Lise Seidelin foredrag om alle emner, som Lisegården beskæftiger sig med.

Prisen for et foredrag på to timer med pause er 4.000 kr. + kørsel. Der betales forud.

 

13)

13) Her kan du finde penge:

  1. Arbejdsgiver – nogle arbejdsgivere vil gerne have deres medarbejdere hurtigt og effektivt behandlet, så de kan komme hurtigt tilbage på arbejde. De kan være villige til at betale for behandling.
  2. Kommunen – for nogle er der også mulighed for at søge kommunen om hjælp.
  3. Forsikringer, se mere her: Flere forsikringsselskaber …

 

14)

14) Økonomi: