Depression og behandling af depression

Depression kan have mange årsager, så som, et arbejde der driller, samlivet med ægtefælle, børn eller venner. Symptomerne på depression kan være en generel modløshed og uoverskuelighed ved alle situationer, selv i hverdagen.

Hos læge Lise Seidelin på Lisegården bliver man taget godt imod og behandlingen foregår i fredelige og rolige omgivelser. Metoden der bliver benyttet til behandling af depression er acceptprocessen hvilket er en proces der hjælper den depressionsramte til at få indre ro.

Værktøjerne der bliver benyttet er samtaleterapi og visualisering, samt andre øvelser der afhjælper den depressive tilstand. I samtaleterapi er indgangsvinklen, årsagen bag sygdommen.

Her fortæller den depressionsramte omkring vedkommendes problemer, hvorefter der arbejdes med løsninger og acceptprocessen.

Behandling af depression ved Lise Seidelin, Lisegården

Lise Seidelin er uddannet læge. Derudover er hun forfatter og har udgivet flere bøger, bl.a. omkring livet som voldsramt.

Hendes erfaring med behandling af depression og andre psykiske tilstande er omfangsrig. Hun bruger samtaleterapi og visualisering med acceptprocessen i sine behandlinger, som har givet gavnlige resultater i forbindelse med sine kunder.

Antallet af konsultationer afhænger af den individuelle kundes behov. Lise Seidelin tilbyder foruden behandling på hendes klinik på Sydfyn samt i Nordjylland, også behandling i eget hjem, via e-mail, Skype eller telefon.

Ved spørgsmål eller bookning af konsultation kan Lise kontaktes på:
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk

Lisegården