Depression og behandling af depression

Depression og behandling af depression

Grønt? – svært

Depression kan være mange ting. Men fælles er, at vi har det skidt, når vi er depressive. Det hele virker så uoverkommeligt. Desuden kan der være en del fysiske symptomer.

Der kan være mange årsager, så som, et arbejde der driller, samlivet med ægtefælle, børn eller venner. Symptomerne på depression kan være en generel modløshed og uoverskuelighed ved alle situationer, selv i hverdagen, vedvarende nedtrykthed, nedsat lyst og interesse, nedsat energi og øget træthed..

Når du kommer i behandling hos mig, behandles depressionen med en meget skånsom metode. Jeg kalder den acceptprocessen. Det sker gennem samtaleterapi og visualisering, samt andre øvelser der afhjælper den depressive tilstand. I samtaleterapi er indgangsvinklen, årsagen bag sygdommen.

Du får en vejledning, ud fra lige præcis det problem, du står med, lige præcis, der hvor du står i livet lige nu. Der er øvelser, du selv kan lave, et lyttende øre til alt det, du ikke kan få andre til at høre på eller tro på, så din depression letter.

I behandlingen fortæller du omkring dine problemer, hvorefter der arbejdes med løsninger og acceptprocessen. Hvilket er en proces, der hjælper dig til at få indre ro, så du får overskud og handlekraft.

Du bliver et gladere mennesker, der kan klare livet igen på en positiv måde primært inden i dig selv, men også overfor andre.

Hos mig bliver du taget godt imod og behandlingen foregår i fredelige og rolige omgivelser.

Behandling af depression ved Lise Seidelin, Lisegården

Jeg – Lise Seidelin er uddannet læge. Mine erfaring med behandling af depression og andre psykiske tilstande er omfangsrig. Mine behandlinger har givet gavnlige resultater i forbindelse med mine kunder – se mere under kundeberetninger.

Antallet af konsultationer afhænger af den enkeltes behov.

Ved spørgsmål eller bookning af konsultation kan jeg – Lise kontaktes på:
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk

 

Tilbage til Den psykiske faktor