Hustruvold — Vold mod kvinden i parforhold

Hustruvold — Vold mod kvinden i parforhold hustru vold

Frit spil – Kaos

Hustruvold har intet med den udsatte at gøre, men er ene og alene den udøvendes ansvar.

Så når du er udsat for hustru vold, så husk på, at alt det, der sker for dig, rettes mod dig, intet har med dig at gøre. Det er den udøvende, der er den ansvarlige. Det er ikke din skyld, du er ikke den syge, osv.

Er du udsat for hustruvold – psykisk eller evt. fysisk? Er du i et parforhold, hvor din mand eller kæreste slår dig, eller er han bare lidt underlig overfor dig. Føler du dig mindreværdig og ikke hørt. Bliver du kritiseret for, hvad du laver, og kan du ikke gøre det godt nok. Får du at vide, at det er din skyld? Er han jaloux? Osv.

Nogle af dem begynder bagefter at undskylde. Han siger, at han aldrig vil gøre det igen, men det sker igen og igen og igen…..

Du forsøger på alle mulige og umulige måder, at finde ud af, hvad du skal gøre, men intet lykkes. Du bliver ved med at være den forkerte, den skyldige og ubrugelige, skamfuld, osv.

Der er hjælp at hente

hustruvold, hustru vold

Voldsramt / udsat / udøvende
Men også den psykiske vold

Kender du bare nogle af disse symptomer, så kontant mig – Læge Lise Seidelin mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk

Her kan du få hjælp til at takle den hustruvold, du er ude for. Eller hvis du er udsat for mobning eller psykisk vold, er der også muligheder for hjælp og behandling. Lige meget om du vil blive i forholdet eller om du vil ud af det, så skal du lære at takle livets negative sider, altså her den vold, du er ude for.

Jeg har hjulpet mange gennem min tid som terapeut – siden 1990. Jeg har selv været ude for hustruvold, så du er i trygge hænder. Behandlingen sker gennem samtaleterapi og visualisering med det, jeg kalder acceptprocessen.

Du er ikke den eneste. Vi er mange. Du kan godt få det godt, det har jeg selv gjort og hjulpet mange andre til, så kan du også.

Held og lykke med dig og dit liv. Jeg ved, at du er en stærk stærk person og et dejligt menneske, også selv om du måske ikke lige nu kan se det, så er du det.

Du kan se mere her:

Hustruvold trives på 1. klasse

Voldsofre skal hjælpes, med den hjælp de reelt har brug for

Den tredje mulighed – Chikane

Vold i parforhold er især svært at bedømme

Tænk dig om og forbered dig, inden du går fra en udøvende kæreste / ægtefælle

Psykisk vold er ulovlig

Tør man høre den voldsramte?

Voldsramt kvinde – bog skrevet af Lise Seidelin

Voldens afslutning – bog skrevet af Lise Seidelin

Skyld ved partnervold – lær at få det godt

Test – Er du udsat for en psykopat? – Test dig selv

Falske diagnoser hos voldsramte – Nyhedsbrev

At blive i forholdet selv efter et on / off forhold

Økonomi og den udøvende

 

Hvis du er mand, så se under husbondvold Der gør det samme sig gældende bare med modsat køn.