Tænk dig om og forbered dig, inden du går fra en udøvende kæreste / ægtefælle

Når man er udsat for en udøvende – altså udsat for overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så nogle gange bliver overgrebene værre, når man går fra dem. I almindelighed, så mener mange, at man skal gå fra en udøvende. Men faktisk så kan det være farligt at gå fra en udøver. Det afhænger helt af udøveren. Det er dig, der bedst kender din udøver.

Hvordan er udøveren, når du forsøger at gå fra udøveren, bliver udøveren værre, så tænk dig grundigt om og forbedrede dig, så du ved, hvad du skal gære, hvis du ender med at vælge at gå.

80 % af partnervold (hustruvold og husbondvold) sker efter adskillelsen. Når man vil gå fra en voldelig ægtefælle / kæreste, så bliver volden oftest forværret. Sådan var det også for mig. Når man så prøver på at løse den forværrede vold med at gå tilbage til voldspersonen, og man alligevel ikke vil – så bliver det endnu værre. Nogle gange overlever den udsatte, andre gør den udsatte ikke. Når der så også er indblandet alkohol eller euforiserende stoffer, så bliver det hele jo endnu værre, fordi meget af fornuften er forsvundet med indtagelse af stofferne, evt. er der opstået en psykose.

Det er farligere at gå fra en voldelige / psykopat end at blive, selv om det også er farligt. Det er som pest eller kolera. Men der er Den tredje mulighed. Når det lykkes mig at hjælpe folk med den tredje vej, så bliver jeg bare så glad. Jeg har set flere eksempler på det. Det er bare så dejligt.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar