Narcissisme

Narcissisme — Lær at få det godt

Elefantpigen

Narcissisme er en personlighedsforstyrrelse, hvor de i ekstrem grad  er selvoptaget, søger opmærksomhed og ros. De udnytter andre, har storhedsforestillinger, manglende indlevelse og nedvurderer generelt andre. De overdriver egne præstationer og betydning. De er en ener, kun nogle få er værdige til deres venskab, de er ikke interesseret i andres følelser og udnytter gerne andre mennesker.

Hvordan du finder ud af, om du har med en narcisist at gør?

Jeg har lavet en side, med en test, du kan tage.

Hvordan kan du slippe ud af narcissistens indflydelse på dig?

Først og fremmest – du er god nok! Og du skal såmænd bare lære to ting for at komme ud af den onde cirkel:
• Den ene er at styrke dig selv i de situationer, som er svære
• Den anden er at takle den måde narcissisten er på – lige meget om du skal være sammen med narcissisten, eller om du ikke skal, så skal du lære, hvordan du takler narcissisten.

Hvordan kan jeg hjælpe dig med mine mere en 33 års erfaring?

Jeg arbejder med at hjælpe mennesker, som er udsatte men også de udøvende. Det har jeg gjort siden 1990. Du er ikke alene, der er mange, der har det ligesom dig. Jeg hjælper dig til at få det godt. Ved brug af samtaleterapi og visualisering lærer du at styrke dig selv. Du får ro, overblik og handlekraft. Samtidig lærer du ved brug af acceptprocessen, hvad du skal gøre for at få det godt. Du kan se mere under behandling.

 

Du får ro, overblik og  handlekraft

Du skal lære det, uanset om du er sammen med narcissisten, eller om I er gået fra hinanden. Især, når der er børn i forholdet, er det vigtigt, at du lærer at takle narcissisten. Hos mig kan du finde veje til at takle narcissisten, så du får et rart, roligt og selvbestemmende liv med værdighed. Du får ro, overblik og handlekraft.

Og faktisk kan det godt lade sig gøre at få et godt forhold til narcissisten. Således at I enten går fra hinanden, eller også får det godt sammen igen.

Narcissisme — Lær at få det godt

Du kan Når jeg kan, så kan du også.

Du kan. Når jeg kan, så kan du også.

Du er god nok!

Er du i tvivl om, hvad en narcissist er? Eller har du selv narcissist? Så er du hjertelig velkommen til at ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforpligtende.

 

Se mere under Psykopat og Behandling.

 

Tilbage til Psykopat