Psykopatens ændring

Oversigt

Psykopatens ændring

til en normal og velfungerende person.

Der er muligheder. Det kan lade sig gøre at hjælpe psykopaten. Men vi skal have fat et helt andet sted, end vi normalt tror og synes.
Der er muligheder.

Er du i tvivl om, hvad en psykopat er?
Eller er du udsat for en med psykopatiske træk?
Du er hjertelig velkommen til at ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt. Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende.

Har du lyst til at ændre psykopaten, der generer dig, eller vil du gerne have psykopaten i behandling, altså vil du gene hjælpe en psykopat til at have det godt? Så læs videre her.

Jeg har arbejdet med personer, der har været udsat for psykoapter i mange år. Jeg bygger mine udtalelser på mine mangeårige erfaringer.

En psykopat har gennem livet været ude for mange og ofte meget ubehagelige oplevelser, der har givet psykopaten en holdning til livet og nogle indgroede vaner, der er uden for det, andre synes er rart at omgås. Men samtidig, så er psykopaten utroligt charmerende og dejlig, og vi falder for dem - bliver forelskede, og ender med at være bundet i deres spin af underlige holdninger til livet, måder at være på og beskyldninger mod os.

Vi kan se, hvordan psykopaten lider under deres måde at være på, deres oplevelser i livet, og hvordan andre skubber dem væk fra sig. For nogle er det omvendt, der er de gode til udadtil at have en god og velfungernde facade, mens de på hjemmefronten er meget meget svære at være sammen med og ødelægger familien.  De kan virkelig skifte fra den søde rare og velfungerende til den ydmygende og detruktive, når det passer dem.

Kommer man tæt på en psykopat, så vil man gerne hjælpe dem. De har det så hårdt så hårdt. Men oftest opleves det som om, der er ingenting, der hjælper, og de vil ikke selv gøre noget eller gå i behandling. Vi forsøger og forsøger og forsøger, men lige meget hjælper det, situationen bliver alt for ofte værre og værre og værre og værre.

Men der er muligheder. Mange muligheder.

Det vigtigste og det, der virkelig gør forskellen på, om du kan hjælpe psykopaten, er, at du ser, at psykopaten kan du ikke få til selv at ændre sig, men at du kan ændre dig og din holdning og væremåde overfor psykopaten.

Lad mig forklare det på en anden måde.
I to (dig og psykopaten) "danser en dans", hvor psykopaten laver et trin, som du så reagerer på, med at lave et trin, der svarer til, og som er bestemt af den dans, I nu danser sammen.
Det der skal til, for at du reelt hjælper psykopaten, det er, at du lader være med at danse det forudbestemte trin, men at du bryder dansen, dermed kan psykopaten ikke mere danse sin dans, og må finde en anden dans at danse med dig. Her har du så mulighed for, at få det til at være en god og positiv dans. Det kan lade sig gøre, hvis du vil og gør det, der skal til.

Vil du gene lære det, så ring mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.

Held og lykke med at hjælpe psykopaten i dit liv.

Læge Lise Seidelin

Lisegården