Når myndighederne driller – der er muligheder

Når myndighederne driller — der er muligheder

Træt men glad

Der er så mange af dem, jeg har kontakt til, der har problemer med myndighederne. Desværre.

Oftest bliver de ikke hørt, troet og taget alvorligt. Det er oftest omkring børnene og dermed i statsforvaltningen og evt. retssag, men også kommunens sagsbehandlere, politiet, lægen, osv.

Det er her vigtigt at lære, hvordan du siger tingene, så du bliver hørt troet og taget alvorligt. Det skal jeg gerne give dig redskaber til og vejlede dig omkring. Se mere under behandling eller Ring mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk 

Jeg anbefaler desuden, at man siger sandheden og hele sandheden både det gode og det dårlige. Det skal siges kort, klart, fast og bestemt. Indled med højst 3 linier, hvor det hele er opsummeret.

Dernæst skal det dokumenteres. Det kan ofte være meget svært, nogle af dem, der laver ovegreb, vold, osv. har forstået, at de skal sikre sig, at deres overgreb, vold, osv. ikke kan dokumenteres.

Ofte lykkes det dog alligevel at få sandheden frem, og den udøvende viser også sin negative side i statsforvaltningen og i en evt. retssag.

Jeg har også haft problemer med myndighederne mange gange, Men det kan lade sig gøre, at få dem til at holde lovgivningen. Nogle gange tager det virkelig lang tid, andre gange går det meget let. Det er så dejligt, når det går let.

Husk på, at myndighederne også består af mennesker, de har gode og dårlige sider og nogle er i det hele taget ikke særlig rare. Men der er også gode mennesker inden for myndighederne.

 

Tilbage til Behandling