Jeg tilbyder hjælp ved…

Oversigt

Jeg tilbyder hjælp ved...
mange forskellige sygdomme. Det er ikke, hvad du fysisk fejler, om jeg kan hjælpe dig, men om du har lyst til at arbejde med den bagvedliggende psykiske faktor.

Her er nogle eksempler:
du kan have ondt i ryggen, men det er faktisk en  psykopat, der generer dig,
du kan have stress, men du er faktisk udsat for vold derhjemme
du kan have smerter, og det er faktisk en arbejdsgiver eller kollega, der generer dig
du kan have depression, men det der ligger bag kan være dine psykiske reaktionsmønstre - dine vaner, der giver dig problemer
du kan have ondt i livet, men det kan være, du aldrig har lært at sige fra.
du kan have allergi, men det kan være, du ikke kender dine grænser overfor andre mennesker indblanding i dit liv.
du kan have en fobi, men det kan være, at du ikke ved, hvordan du takler problemerne din mor og / eller far gav og giver dig
du kan have kræft, men det kan være, at du ikke føler dig elsket og god nok
du kan være ordblind, men det kan være, at du er angst for stave forkert
osv.
osv.
Lærer du at takle den psykiske faktor bag den fysiske sygdom, lærer at takle livets udfordringer både de gode og de dårlige, bliver du sund og rask, får ro, styrke og handlekraft.

Du er god nok

Samtaleterapi og visualisering udført af Læge

- Mangler du energi?
- Savner du overskud i hverdagen?
- Slår du ikke til på arbejdspladsen?
- Kan du ikke leve op til andres krav?
- Føler du dig trist?
- Er du stresset?
- måske føler du dig i det hele taget ikke sund og rask?
Bemærk venligst, at ovenstående liste på ingen måde er udtømmende, og derfor vil jeg opfordre dig til at kigge rundt på web-siden for at se mangfoldigheden af min erfaring og behandlingstilbud.

Vi kender alle til ovenstående tilstande i mere eller mindre grad, men ikke altid evner vi at få bearbejdet problemerne på en hensigtsmæssig måde. Her kan jeg hjælpe dig.

Jeg arbejder primært med samtaleterapi og visualisering (se uden behandlingsformer uddybet), og herigennem hjælper jeg dig med at finde årsagen til dit fysiske og psykiske ubehag. Jeg ser på hele din person - både krop, sjæl og psyke. I samarbejde med dig, finder vi dine unikke redskaber til at tackle de personlige udfordringer, der fylder din hverdag. Min lægelige behandling tilbydes til personer med en eller flere problemer: personlige, psykiske, fysiske, sociale og arbejdsmæssige problemer.

Uanset hvilken situation du befinder dig i, er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil 24 22 16 22 eller skriv en mail lise@lisegaarden.dk eller se mere under kontakt for at høre nærmere om mine erfaringer, og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg læge Lise Seidelin hjælper dig til at nå det mål, at du bliver sund og rask, bliver opbygget, finder freden og roen i dig - lærer at du er god nok. Så dine rygsmerter, ufrivillig barnløshed, ordblindhed, stress, osv. forsvinder. Du bliver glad, sund og rask, lærer at takle livets op, ned og igen optur.

Det er primært øvelser, vejledning, samtaleterapi og visualisering, som kan hjælpe dig med både psykisk og også fysiske symptomer. Selv om det kan være svært at tro, så kan selv svære fysiske sygdomme godt afhjælpes med samtaleterapi og visualisering. Så der er håb for dig, lige meget hvilke symptomer du har.

Du kan se mere om grundprincipperne, behandlingsformen, behandlingsforløb og forskellige øvelser, samt forskellige behandlingsmetoder, herunder det overordnede acceptproces.

Du kan se mere om:
smerter, rygsmerter, ufrivilligt barnløsfobi, psykopaterdepression, stress, tvang, voldsramt, kræft, ordblindhed, andre symptomer

Du kan se nogle kunders erfaringer under kundeberetninger

Uanset hvilken situation du befinder dig i, er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil 24 22 16 22 eller skriv en mail lise@lisegaarden.dk eller se mere under kontakt for at høre nærmere om mine erfaringer, og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Lisegården