Lægen og healerens liv og behandlingsmetoder

Kunst læger
Bog Mit liv I: Lægen og healerens liv og behandlingsmetoder
En bog af og om Lise Seidelin

I Lægen og healerens liv og behandlingsmetoder kan du se, at selv med dårlige erfaringer, som voldsramt, kan det lade sig gøre, at have det godt. Desuden beskrives de metoder, der bruges til at opnå dette.

Heri beskriver jeg – Lise Seidelin sit liv, som lægen der blev healer, samt bekendelser fra en voldsramt kvinde. Desuden er der en grundig beskrivelse af, hvordan jeg fandt ud af, at helbrede mig selv, for de symptomer jeg gennem livet fik, p.gr.a. det liv jeg havde. Terapi-formen kalder jeg “Den indre Lysterapi”. Du kan selv gøre det. Du er faktisk den eneste, der kan leve dit liv, jeg lever sit liv.

Hovedfordele
Fordel 1: Her får du en beskrivelse af, hvordan du kan gøre, så du selv får det godt.
Fordel 2: Som voldsramt finder du ud af, at du ikke er alene, men at der er mange andre, der har det ligesom dig.
Fordel 3: Der er ligeledes mulighed for, at du kan se, at der er mulighed for at få det godt. Lige meget, hvad man har af problemer

 

Pris se under Bøger skrevet af Lise Seidelin