Voldsramt kvinde

Kunst læger

Bog Mit liv II: Voldsramt kvinde, det er man da ikke i de højere sociale lag

En bog af og om læge og healer Lise Seidelin

Hvordan det som læge er at være voldsramt, fornægtelsen af volden, voldens fortsættelse efter separation og skilsmisse, en tur ”under jorden”, hvor ”livet” begyndte en lang læreproces i at være et glad menneske.

I denne bog vil jeg, en læge, gerne vise dig, kære læser, hvordan det var for mig, som voldsramt kvinde. Hvordan jeg, da problemerne blev for store og volden fortsatte selv efter separationen, endte med at “gå under jorden”, og her begyndte “livet” for mig.

Hvordan mine forældre, en professor og en socialrådgiver, holdt med min x-mand, en læge, i retssagen om samkvemsordningen, hvordan de fornægtede volden, at den skulle forties. “Vi lever et perfekt liv, der er ingen uorden i vores liv og slet ingen vold”, og det skulle jeg altså også mene.

Denne bog er en bog, der uddyber det 3. kapitel i min bog “Lægen og healerens liv og behandlingsmetoder”. Og er en fortsættelse i serien MIT LIV.

Hovedfordele
Fordel 1 Her får du et indblik i, hvordan livet er som voldsramt.
Fordel 2 Hvordan det liv forværres af omgivelsernes reaktion på volden.
Fordel 3 At livet i de højere sociale lag nogen gange er meget meget sværere end i de lavere sociale lag.

 

Der er både en udgave i parpir og en udgave som e-bog

 

Pris se under Bøger skrevet af Lise Seidelin