Incel — ufrivillig cølibat

Incel — ufrivillig cølibat

Cølibat er noget nonner og munke gør frivilligt.

Men i vores verden er der alt for mange — primært mænd, der har incel, og dermed har ufrivilligt cølibat. Det bliver de frustrerede over, og begynder at hade dem, der giver dem incel. Altså for mænd med incel hader de kvinder der har sex, og de tror, at de nægter mændene med incel sex. Det samme sker for kvinder med incel, som så hader mænd, der har sex.

Alt for ofte føre incel meget had og ødelæggelse med sig. Der dannes grupper på nettet med f.eks. had mod kvinder der får sex, og grupper med had mod mænd der får sex, osv.

Det kan gå så galt så de slår dem ihjel, de hader.

Incel — ufrivillig cølibat

Incel — ufrivillig cølibat

Had mod kvinder
Og had mod mænd
skader begge

Incel — ufrivillig cølibat

Vi skal den modsatte vej.
Hadet skal vendes til kærlighed
Sort til lys

Se mere her:

Vane at modtage sorte pile — ændre til hvide/lysende pile

Incel — ufrivillig cølibat

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Incel — ufrivillig cølibat

Incel — ufrivillig cølibat

Har du incel?

Ender det med, at du hader andre?

Vil du skade andre?

Bliver det hele din verden at skade?

Vil du gerne ændre din situation, så du får det godt?

Så du får og giver kærlighed?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Behandling på Lisegården #behandling Incel — ufrivillig cølibat

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Incel — ufrivillig cølibat

Det er ikke kønnet, men det enkelte menneske

Ved incel har personen et så stort brug for at lære, hvordan man selv får det godt — får kærlighed og giver kærlighed.

Alle dem, der af den ene eller anden grund (f.eks. efter mobning) føler sig forkerte, ikke gode nok, osv. Jantelovens konsekvenser. Hvor incel er en ekstrem konsekvens som fremmes af andre, der har det ligesådan.

Mænd ender med at hade kvinder, og kvinder ender med at hade mænd.

Og alt for ofte ender de med at slå ihjel.

Det hjælper dem jo ikke. Hadet skader den med incel endnu mere.

Incel — ufrivillig cølibat

Incel kan opstå ud fra vores kultur

Det vil være utroligt godt at se på vores kultur, hvor sex har en så stor værdi.

Hvor nogle bliver sexnarkomaner (afhængige af sex), fordi de starter med at tro, at sex kan hjælpe dem. Men det kan sex ikke. Du vil stadig føle dig forkerte bagefter eller måske endnu mere, fordi du så skal have det næste “fix”, fordi vores kultur stadig har så stor fokus på, at det er sex, der skal til, for at du får det godt. Men det er det ikke.

Incel — ufrivillig cølibat

Du må godt tro, du er god nok

Du skal lære, hvordan du selv inden i dig begynder at tro på, at du er god nok, også selv om du ikke lige får sex.

I stedet for at have sex som det vigtigste i vores kultur, så burde det i stedet være reel kærlighed, der havde en stor værdi, hvor vi skal huske på at sex og kærlighed er to forskellige ting. Sammen er det vidunderligt. Men stadig ikke så vigtigt, så man skal hade for det.

Incel — ufrivillig cølibat

Jeg var forkert. Jeg kunne have fået incel

Når jeg tænker på mig selv, hvor jeg som barn lærte, at sex mistede man næsen af, og så kunne jeg som barn i Afrika gå rundt og se dem på sygehuset, der ingen næse havde, fordi de havde syfilis af 3. grad. Jo så er sex ikke noget jeg ønskede.

Da jeg så kom til Danmark som 9-årig, og sex havde så stor værdi, sammen med at jeg virkelig blev mobbet. Jo, så kunne jeg have udviklet et stort had til mænd. Men det gjorde jeg ikke, for jeg lærte også i Afrika, og vi alle må være der, og at vi alle er gode nok, så det lå og ligger dybt i mig.

Men jeg følte mig virkelig forkert. Det har jeg så lært at takle, så jeg nu ved, at jeg er god nok, og at jeg er rigtig.

Så jeg har lært det, så kan du også lære det. Du er også god nok og rigtig. Og du må også gerne være her, lige meget hvad der ellers bliver sagt.

Se mere i luppen eller menuen øverst i højre hjørne af hjemmesiden.

Incel — ufrivillig cølibat

Når jeg kan, og andre kan, så kan du også.

Det er inden i dig, det foregår.

Du kan godt.

Behandling på Lisegården #behandling Incel — ufrivillig cølibat

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Incel — ufrivillig cølibat

Og husk nu:

At lige meget hvad andre siger og gør

Og lige meget hvad der sker inden i og omkring dig

Så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født.

Intet andet.

Første gang udgivet