hvorfor får jeg dorlig samvittighed?

 

hvorfor får jeg dorlig samvittighed?

12/10/2013  af leia
det sker altid efter et skænderi! jeg beslutter mig for at flytte og vil gøre det i hemmelighed ( sådan at han ikke opdager det før jeg er væk) han gør mig så vred og gal at jeg har lyst til at kaste et eller andet i hovedet af ham, men desværre kender jeg konsekvenserne ved handlingen og tør ikke engang sige min ærlig mening til ham eller starte et skænderi, da jeg simpelhed ikke kan klare det følelses messigt mere! så jeg sidder bare og kigger på ham indebrændt mens han sidder og fyre alt hans galle af om hvor syndt det er for ham at jeg ikke vil ha sex lige så ofte som ham, og om at jeg jo må forstå at jeg jo så selv er skyld i at han presser mig til det, og om hvor meget at det er min skyld at han har et dårligt selvværd fordi jeg ikke giver han opmærksomhed nok, jeg er bogstavligt ved at kaste op værdgang!!! men alligevel når stormen har lagt sig, og han så bliver ked af det og siger undskyld så får jeg dårlig samvittighed, og føler mig som et ondt menneske fordi jeg har planer om af flytte uden han ved det og så udskyder værd gang! jeg kan ikke forstå det han er så modbydelig over for mig at det er både dumt og tåbeligt at blive men alligevel kan jeg ikke svigte ham føler jeg! hvorfor???

SV: hvorfor får jeg dorlig samvittighed?

14/10/2013  af Hanne
Hej !
Jeg har lært at dårlig samvittighed kommer når vi tager ansvar for vores rolle i spillet og dramaet, og jeg tager hensyn til mine egne behov, så jeg ser det som et tegn på at jeg handler og tænker på en mere sund måde.
Jeg har ikke snakket nu med min “eks” ? – kæreste nu i 3 uger og jeg besvarer ikke hans mail og sms.
“There must be 50 ways to leave a lover…” som de synger.
Jeg er bange for han skal se det jeg skriver her — . jeg har brug for det jeg lærer her på siden.
Han finder bare “et nyt offer” når jeg ikke gider mere. han forandrer sig næppe.
Jeg kan forandre mig. Det eneste menneske jeg kan forandre er mig selv.
Så jeg er faktisk ved at bevæge mig ud af forholdet og det går bedre end jeg havde frygtet. jeg har planlagt det længe og forberedt og skaffet migt nogen magt-faktorer selv. Og jeg har det så godt jeg ikke har haft i årevis.
jeg kan komme med mange eksempler – vil nøjes med et. Han klagede over at han ikke fik nok sex da jeg ikke gad 4. gang på en dag `! Så handler det om noget andet. Manipulation og jeg er træt af at få at vide at det jeg gør/har ikke er godt nok.
Jeg er god nok som jeg er. Jeg er lige som jeg skal være. Alt er som det skal være.
Hilsen Hanne

  SV: hvorfor får jeg dorlig samvittighed?

14/10/2013  af Lise Seidelin
Kære Leia og Hanne!

TAK for jeres fine indlæg. Det var dejligt lige at høre fra jer.

TAK for ide til et indlæg, som I kan se under Dagsaktuelt, jeg har skrevet i dag.

Husk, at lige meget hvad andre siger og gør, så er I nogle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog