Lises rygsmerter

Lises rygsmerter, at finde årsagen hjalp

Værdifuld

Som så mange andre har jeg også – over flere gange – haft problemer med ryggen.
Mine problemer var bl.a.:

  • Spændinger i nakken, der gav hovedpine
  • Smerter i lænden.
  • Udstråling i benene.
  • Store bevægelses-problemer

Da jeg kom til Danmark fra Afrika, hvor jeg havde været fra jeg var 2 år til 9 år, kendte jeg ikke til den danske kultur mere. Det var problematisk for mig.

Og selvfølgelig blev jeg både drillet og mobbet og holdt udenfor. Jeg startede med at få spændinger i nakken og deraf følgende hovedpine.

Herefter fik jeg briller, så jeg blev endnu mere drillet i skolen. Det gav selvfølgelig endnu mere spændinger, og jeg begyndte at få ondt i lænden, lumbago. Herefter udviklende det sig stille og roligt til endnu flere problemer.

Jeg gik til læge. Her fik jeg en henvisning til specialist. Der fik jeg indlæg i den ene sko, fordi de mente mine ben ikke var lige lange, så indlæg i den ene sko skulle afhjælpe det. Men det hjalp ikke.

Det er for mig i dag helt forståeligt. Mobning og undertrykkelse kan ikke afhjælpes med indlæg i skoene.

Senere fik jeg piller – diverse slags. Men det hjalp heller ikke. Jeg var efterhånden blevet over 20 år og havde stadig og forværrende smerter i ryggen og hovedet. Jeg var hos kiropraktor, fysioterapeut osv. osv. men intet hjalp.

Det var årsagen bag, der skulle findes.

Disse problemer var til sidst meget tæt på at få mig indlagt. Det var efter, at jeg havde været læge et stykke tid og havde lært om alternative måder at tænke på. Derfor valgte jeg lige at se tiden an og finde ud af, hvad det var, der var årsagen bag disse symptomer. Jeg tænkte på hvilke ting, der gjorde at mine smerter blev forværret. Efter hjælp fra andre og mange forsøg og øvelser, så lykkedes det til sidste. I dag er jeg helt symptomfri. Skulle det komme igen, så ved jeg, hvad jeg skal gøre, og det gør jeg så.

Det der var årsagen – for mig – var, at jeg troede, at jeg ikke var noget værd, at jeg skulle have andre til at fortælle mig, hvad jeg skulle og ikke skulle. Altså at de bestemte over mig, at jeg havde bekymringer, der tyngede mig, osv. Det fik jeg så løst. Det var et stor arbejde, men det lykkedes. Jeg blev helt smertefri.

Når så problemerne og smerterne kom tilbage, så var det jo “bare” i gang igen, så jeg kunne få styr på, at jeg var og er værdifuld, selvbestemmende og god nok. At jeg havde alt den tid, jeg skulle bruge til de ting, jeg skulle lave, osv. osv.

Så i dag har jeg det godt. Skulle smerterne og udstrålingerne i benene komme igen, så ved jeg, at jeg kan takle dem, og det går jeg så i gang med.

Du kan have en helt anden årsag. Men du kan finde den.

Det kan være nogle andre ting for dig, der ligger som årsag til dine smerter og rygproblemer. Når du fjerner årsagerne bag rygsmerterne, opbygger du dig selv, og aflaster ryggen, så smerterne forsvinder.

Du bliver rask, sund og rørig. Men det kan være svært selv at finde de bagvedliggende årsager af fysiske og/eller psykiske problem. Jeg skal gerne hjælpe dig.

Du kan ringe mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Så tager vi en snak om, hvad der er dine problemer og finder en løsnig på det, så du kan blive sund og rask.

 

Tilbage til Den fysiske faktor