Psykisk overgreb og hjælp til at takle det

Psykisk overgreb og hjælp til at takle det

Ja! Værdifuld

Et psykisk overgreb består typisk af nedværdigelse af den udsatte rent sprogligt. F.eks. injurier. Du kan blive kaldt for rigtig mange grimme ting, blive truet til at tie, forfulgt, isoleret fra venner og familie, osv.

Nogle psykiske overgreb består også i at blive truet til at optage lån, for så at hænge på de efterfølgende regninger. I en situation med psykisk overgreb vil den udsatte typisk føle sig skyldig, isoleret og angst for, hvornår næste overgreb finder sted.

Psykisk overgreb kan være svært at komme ud af. Især hvis du ikke har overskud, eller de rette redskaber og ressourcer til det.

Hvis du ønsker at opnå et selvstændigt liv uden psykisk vold, kan jeg – Lise Seidelin hjælpe med denne proces.

Få hjælp af mig Lise Seidelin

Jeg er uddannet læge. Mine kendskab og erfaring med psykisk og fysisk vold er stor, både som læge, men også rent privat.

Jeg rådgiver i, hvordan du bedst muligt takler volden og udøveren af volden, ved hjælp af konstruktiv dialog. Husk på, at en psykopat udøver psykiske overgreb, men det kan også være psykisk vold og fysiske vold.

På en positiv måde er det muligt at stoppe volden og dermed få dit ønskede liv tilbage igen. Hos mig bliver alle henvendelser behandlet fortroligt. I forbindelse med behandling er der også mulighed for at deltage i et online forum, hvor man kan skrive med andre udsatte i lignende situation.

Jeg – Lise Seidelin kan kontaktes på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk

 

Tilbage til Den psykiske faktor