Gratis

Dåben: Barnet bæres til Solen – lyset – døden = livet.

Der er en hel del gratis tilbud, jeg har, som du kan bruge lige så meget, du har lyst til. Her er det hjælp til selvhjælp.

Der er hjemmesiden, Pusterum – Blog, nyhedsbreve, de sociale medier: Facebook, Google+, LinkedIn, som du helt gratis kan benytte.

Brug al den tid du har brug for til at læse det igennem, som du har behov for. Husk at det kan lade sig gøre, at få det godt. Du kan altid kontakte mig på lise@lisegaarden.dk eller ringe til mig på telefon 24 22 16 22

Hjælp til selvhjælp.

1. Hjemmesiden

Her er ca. 1.000 sider.

I hovedmenuen har jeg samlet relevant information omkring, hvordan du takler det negative i livet, materiale om Janteloven, mobning, overgreb, vold, psykopater, osv. samt den psykiske og fysiske faktor som påvirker hinanden.

2. Pusterum – Blog

Du kan deltage i debatten på Blog og læse nyheder indenfor ovennævnte områder. Her skriver jeg også indlæg, der kan være relevante for dig.

Her er det hjælp til selvhjælp. I Pusterum får du muligheden for at læse med på indlæg og selv skrive. Der er både en åben del og en lukket / hemmelig del.

Jeg har fået lov til at lægge en hel del artikler ud på hjemmesiden. Også nogle pressen har skrevet. Det er under Blog og kategorierne med Artikler andre har skrevet.

Åben og lukket del af Pusterum

Der er i Blog en åben del, som alle er velkomne i, og så er der en lukket del, som jeg kan tilmelde dig til, hvis du ønsker det. Skriv en mail lise@lisegaarden.dk til mig – Lise, lidt om hvorfor du vil være med, og hvordan du har det.

Du kan kun se den lukkede del, når du er tilmeldt af mig – Lise.

Alle de indlæg i den lukkede del er kun synlige for dem, der er med i gruppen, så her kan du trygt skrive din historie, når du vil vide, hvem der ser dine indlæg.

I den lukket del af Blog er der 3 grupper:

 1. Lukket 1 Pusterum – svarende til det tidligere lukket gruppe – Her er kun adgang for dem, jeg – Lise Seidelin har tilmeldt.
 2. Lukket 2 Hemmeligt Pusterum – efter 1 konsultation hos Lise – svarende til det tidligere hemmelige gruppe – Her er kun adgang for dem, jeg – Lise Seidelin har tilmeldt. Alle har fået mindst 1 konsultation, så alle kender mindst de helt basale ting i acceptprocessen.
 3. Lukket 3 Pusterum – Gruppe konsultation – Ny
  Dette er en gruppe, hvor jeg – Lise Seidelin forpligter mig til at svare en gang om ugen, så det bliver en egentlig terapi / konsultation, for dem der har lyst til at være i en gruppe og få glæde af, at der også er andre med i konsultationen.Du får mulighed for at læse med på de andres svar fra mig, og selv komme med din historie og dine oplevelser, samt du kan læse med på de andres historier og oplevelser.

  Det foregår ligesom en konsultation, men der er så flere med i konsultationen.

  Dvs. du skal betale – se under priser. Der betales for ½ times konsultation pr. måned. Desuden skal du udfylde et skema til mig. Når du har betalt, og vi har aftalt, at du er med, får du tilsendt et link til et spørgeskema, som du så udfylder. Herefter tilmelder jeg dig.

3. Nyhedsbrev

Tilmeld dig til at få sendt nyhedsbreve, klik her Du kommer ind på en ny side, hvor du kan tilmelde dig.
Du kan se de gamle nyhedsbreve på Blog og så gå ind under kategorien Nyhedsbreve.

4. De sociale medier:

Lisegården er også på de sociale medier. Det er også gratis. Du kan bruge det lige så meget, du har lyst til. Her er det hjælp til selvhjælp. I Pusterum får du muligheden for at læse med på indlæg og selv skrive. Der er både en åben del og en lukket / hemmelig del.

Facebook

Hvor der både er en profil og 3 grupper:

Profilen finder du her: lise.lisegarden

Desuden er der 3 grupper:

 • Den åbne gruppe hedder ”Psykopat? Kender du en?” Som du finder her: Åbne gruppe FB
 • Den lukkede gruppe hedder: Pusterum hos Lise Lisegården
 • Den hemmelig gruppe hedder: Pusterum – efter 1 konsultation hos Lise Lisegården.

For at få adgang til den lukkede og den hemmelige gruppe, så skriv en besked til mig på Facebook – Lise Lisegården på min profil: lise.lisegarden For at jeg kan tilmelde dig, skal du være ven med mig.

Google+

Der er også mulighed på Google+, hvis du har lyst til at følge mig der: Google+ Lise Seidelin

LinkedIn

Der er også mulighed på LinkedIn, hvis du har lyst til at følge mig der: LinkedIn Lise Seidelin

Tvitter

Der er også mulighed på Tvitter, hvis du har lyst til at følge mig der: Tvitter Lise Seidelin

5. Betingelser for Pusterum – debat – Blog – mine grupper og profiler.

For vores trivsel og for at vi skal få det godt af at være med i Pusterum, har jeg lavet nogle regler. Du kan se dem her: Betingelser for Pusterum

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig endelig. Skriv en mail: lise@lisegaarden.dk eller ring 24 22 16 22

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig. Du skal i hvert tilfælde være hjerteligt velkommen.

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle. Det er inden i dig, du gør det. Jeg vejleder dig gerne.

Tilbage til Mere

#gratis