Blog, Pusterum og debat

Her i denne Blog vil jeg skrive om stort og småt, som vedrører de emner, der er skrevet om på denne side. Altså BehandlingJantelovenmobningovergrebvold, psykopat, osv.

Du er velkommen til også at skrive her.

Hvis du ønsker at skrive et nyt indlæg, så klik her: Skriv et nyt indlæg (Husk at skrive 4, der hvor der står 3+1=)

Du er også velkommen til at svare / kommentere på de indlæg, der er der i forvejen. Det gør du under det indlæg, du ønsker at kommentere.

Der er nu over 800 indlæg, så rigtigt god læselyst og skrivelyst.

Hvis du vil skrive i bloggen, skal du være oprettet som bruger og logget ind.

Her kan du se Medlemsbetingelserne

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Åben og lukket del af Pusterum

Der er i Blog en åben del, som alle er velkomne i, og så er der en lukket del, som jeg kan tilmelde dig til, hvis du ønsker det. Skriv en mail – lise@lisegaarden.dk til mig – Lise, lidt om hvorfor du vil være med, og hvordan du har det.

Du kan kun se den lukkede del, når du er tilmeldt af mig – Lise.

Alle de indlæg i den lukkede del er kun synlige for dem, der er med i gruppen, så her kan du trygt skrive din historie, når du vil vide, hvem der ser dine indlæg.

I den lukket del af Blog er der 3 grupper:

  1. Lukket 1 Pusterum – svarende til det tidligere lukket gruppe – Her er kun adgang for dem, jeg – Lise Seidelin har tilmeldt.
  2. Lukket 2 Hemmeligt Pusterum – efter 1 konsultation hos Lise – svarende til det tidligere hemmelige gruppe – Her er kun adgang for dem, jeg – Lise Seidelin har tilmeldt. Alle har fået mindst 1 konsultation, så alle kender mindst de helt basale ting i acceptprocessen.
  3. Lukket 3 Pusterum – Gruppe konsultation – Ny
    Dette er en gruppe, hvor jeg – Lise Seidelin forpligter mig til at svare en gang om ugen, så det bliver en egentlig terapi / konsultation, for dem der har lyst til at være i en gruppe og få glæde af, at der også er andre med i konsultationen. Du får mulighed for at læse med på de andres svar fra mig, og selv komme med din historie og dine oplevelser, samt du kan læse med på de andres historier og oplevelser. Det foregår ligesom en konsultation, men der er så flere med i konsultationen.
    Dvs. du skal betale – se under priser. Der betales for ½ times konsultation pr. måned. Desuden skal du udfylde et skema til mig. Når du har betalt, og vi har aftalt, at du er med, får du tilsendt et link til et spørgeskema, som du så udfylder. Herefter tilmelder jeg dig.

De forskellige kategorier kan du se/vælge i herunder eller i højre sidemenu.

(højre sidemenu ligger i bunden af siden, når du er på mobilen)

.

Kategorier

Ny bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse – Nyhedsbrev

se nyhedsbrevet på nettet Ny bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse Nyhedsbrev 2018 Kære nyhedsbrevmodtager! Nyhedsbrev indhold: Ny bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse Kundeberetning Lidt fra Blog 1) Ny bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse Du kan nu forudbestille bogen Acceptprocessen – Metodebeskrivelse. Den udkommer 10-12-2018 både som papirbog og e-bog.   Du kan komme fra at være i dyb mørke til…

Details