Test – Er du udsat for en psykopat? — Test dig selv

Er du udsat for en psykopat eller en med psykopatiske træk / en psykisk voldelig og evt. fysisk voldelig, så kan du have depression, angst eller stress.

Kan du svare ja til noget af nedenstående, kan du være udsat for en psykopat. Det kan også være en med psykopatiske træk (en person med dyssocial personlighedsstruktur). Det kan både være chefen, kæresten/ægtefællen, venner, bekendte, forældre, søskende, der er psykopater / psykisk voldelige.

Test — Er du udsat for en psykopat? — Test dig selvHvad en anden siger om dig, er den andens ansvar.

Du har kun ansvaret for det, du gør og siger.

Hvis du ikke kan det, så kan du lære det.

udsat for en psykopat, test dig selv

Hun vil

Er du udsat for en psykopat test dig selv

Føler du:

 1. at du ikke duer til noget (Se mere her: Janteloven – og en måde at bryde den på, Troen på det gode i os selv – modsat Janteloven, Alle må være der – det modsatte af Janteloven)
 2. at du ingenting kan
 3. at du er forkert
 4. at du er utryg
 5. at du bliver mere og mere trist / deprimeret (Se mere her: Depression og behandling af depression, At stoppe med antidepressiv medicin kan give ubehagelige symptomer, Ventetider får læger til selv at udskrive antidepressiv medicin til unge)
 6. at du bliver mere og mere usikker på dig selv
 7. at du føler dig mindre og mindre værd
 8. at du bliver mere og mere træt
 9. at du kæmper for at lave mere og mere
 10. at du hjælper mere og mere
 11. at det hele er din skyld (Se mere her: Skyld og ansvar, Skyld ved partnervold – lær at få det godt, At turde stå ved sit temperament – ikke give andre skylden, Det er andres ansvar og skyld)
 12. at du hele tiden, lige meget hvad du gør, aldrig gør det godt nok
 13. at du bliver set ned på
 14. at det ikke er til at finde hoved og hale i, hvad du skal gøre
 15. at du ikke bliver taget alvorligt
 16. at du hele tiden får at vide, at det er forkert, det du laver
 17. at du er grim
 18. at du klæder dig grimt

  Og endnu flere

 19. at du er en idiot
 20. at du er sindssyg (Se mere her: Diagnose (sygeliggørelse) modsat sund og rask, Sygeliggørelse kan vendes til velfungerende)
 21. at du er mindre begavet
 22. at du ikke duer til økonomi (Se mere her: Økonomien når man er udsat for overgrebPenge – økonomiTornado og Pengehylden – hvordan visualisering virker, ØKONOMIEN SOM BILLEDE PÅ ET USUNDT FORHOLD, Det økonomiske dilemma, Økonomisk vold – jo mere man giver, jo mere vil de have,
 23. at du bruger for mange penge
 24. at du er en møgso
 25. at du er en hanrej (Se mere her: Kvindelige psykopater – de udsatte mænd, NÅR PSYKOPATEN ER KVINDE)
 26. at det hele tiden er det modsatte, du skulle have gjort
 27. at du bliver bagtalt (Se mere her: Bagtalelse Bagtalelse og falske anklager, At tro på bagtalelse, Beskylde tredje person for det, den udøvende – de psykopatiske træk – laver af bagtalelse – løgne, Når andre lyver – bagtalelse)
 28. at du bliver omtalt med negative ord
 29. at det er dig, der er forkert, når den anden er jaloux (Se mere her: Jalousi, At lære at takle livets negative sider, så man bliver sammen)

  Og endnu flere

 30. at du er dårlig til at tage dig af dine børn
 31. at dit arbejde er dårligt
 32. at du skulle lægge knive og gafler omvendt i skuffen
 33. at din mad er dårlig, ikke kan spises og lige til at smide ud
 34. at du får en lussing ind imellem, bliver revet i håret, skubbet op mod en væg (Se mere her: Vold – Voldsramt – VoldeligDefinition af partnervold, Vold mod børn af partnervold – de skal hjælpes, Husbondvold – Vold mod manden i parforhold, Hustruvold – Vold mod kvinden i parforhold, Film – behandlingsmetoder, voldsramte mænd)
 35. at du bliver fysisk forhindret i at gøre, det du vil
 36. at vejen væk bliver spærret

Kan du svare ja til noget af det fra denne liste, kan du være udsat for en psykopat, så ring mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Der er muligheder for at få det godt. Jeg giver dig gerne redskaber og vejleder dig.

 

Udsat for en psykopat, test dig selv, psykopat test dig selv

Glad pige

Depression, angst, stress

Mange gange så kan der bag depression, angst eller stress være en årsag, som kunne være overgreb – altså en udøvende, der udøver bagtalelse, Janteloven, mobning, en psykisk voldelig og evt fysisk voldelig, en psykopat, en borderline, narcissist,osv. osv.

Så er det jo vigtigt at få kigget på, hvordan man takler det at være udsat. Her er det vigtigt at bruge acceptprocessen, så du får det godt, og lærer at takle det negative i livet, du er udsat for.

 

Udsat for en psykopat

Hvis du føler, du ikke duer til noget, ingenting kan, ikke er god nok, det hele er din skyld, osv. så er du måske udsat for bagtalelser, Janteloven, mobning, overgreb, vold primært den psykiske vold, men evt. også den fysiske vold, en psykopat, en narcissist, en borderliner, osv. osv.

Du har ofte gennem livet ikke lært, hvordan du takler livets negative sider, men har lært, at det er dig, det er galt med. Det er dog ikke rigtigt. Du er nemlig god nok, lige meget hvad andre siger og gør. Det er deres eget ansvar, og har intet med dig at gøre.

Du har lært en vane

Du har gennem livet, derfor lært en vane / et livsmønster. Denne vane gør, at du tror, at det hele er din fejl, din skyld,osv. Den vane skal du ændre, så du begynder at tro på dig selv, vide at du er god nok, at du er værdifuld, at du må bestemme selv, osv. Når du ændrer din vane – bryder dansen – så får du det godt, og så kan du være noget godt for andre.

Om du er udsat for det ene eller det andet, så skal du lære at takle det, lige netop du er udsat for. Lære at lade være med at lade dig påvirke af andres meninger om dig. Mange gange laver de udøvende projektioner – altså “Det man siger er man selv” eller “Den man peger fingre af, det er man selv”. Så når en anden siger noget om dig, så kan det lige så godt være, at det er personen selv, vedkommende snakker om. Det er jo ikke dig, der er jaloux, fordi den anden er jaloux. Det er jo ikke dig, der er den skyldige eller forkerte, når den anden laver fejl. Osv.

 

Psykopat test

Jeg har også en test, hvor du kan se, hvad en psykopat er? Se mere her: Test – Hvad er en psykopat? – Kriterier 2, som er den mest omfattende og uddybende.

 

Du kan også se mere under Psykopat -generelt.