At tro på, at man er rig. Det kan vi jo altid gøre. Ikke fordi vi skal ud og købe en masse og bruge penge, men fordi vi ved, at der altid er pengene til os, til det vi har behov for. Ikke et overforbrug eller et forbrug ved et behov for at dække vores følelser af at være forkerte. Det kan pengene alligevel ikke gøre, og så kommer vi bare til at bruge penge på ting, som vi slet ikke har brug for alligevel. Det fremmer derimod følelsen af at være fattig.

Men vi kan vælge at føle os rige. Tænk bare på, at du har 10 kr. i pungen, så er du jo faktisk rig. Du har 10 kr. Det er jo ud fra synsvinklen, at vi kan vælge at tro på, at vi er fattige, når vi har 10 kr. i pungen, eller vi kan vælge at tro på, at vi er rige. Vi har jo de 10 kr.

Og ja! Så har vi gæld her og der og alle vegne. Sådan er vores pengesystem bygget op. Det skal der selvfølgelig også tages vare på. Sørges for, at vi har ro og orden omkring.

Men hvis vi holder fokus på de 10 kr. vi har i pungen, og dermed holder fokus på, at vi er rige, så vil det blive det, der forstørres.

Når vi har følelsen af, at vi er rige, så nogle gange, så gør vi det, at vi bare bruger en masse penge. Det kender jeg i hvert tilfælde. Men det er ikke det, der gør os rige og sørger for, at vi forbliver rige. Det er følelsen af, at vi er rige. Og ja! Vi er jo rige, netop fordi vi har de 10 kr. i pungen. Når det lykkes mig, så lykkes det mig faktisk også at få flere kunder, så jeg får flere penge. Og det er jo dejligt. Det er især for selvstændige erhvervsdrivende, dette er virkelig vigtigt. Men det gælder også for lønmodtagere eller og især dem på offentlige ydelser.

Når vi så reelt begynder at blive rigere f.eks. får 1.000 kr. i pungen, så kommer den modsatte mekanisme alt for ofte i spild, nemlig at vi ikke tør være i det positive her reelt rigere. Hvor jeg dog også kender det. Og har set det så mange gange hos dem i min klinik.

Det der så alt for ofte sker, er, at vi simpelthen begynder at bruge flere penge, end der kommer ind, og så bliver der mindre og mindre i pungen, lige indtil vi når i niveau, som vi tør være på af rigdom.

Så nogle gange lykkes det, og andre gange lykkes det ikke. Men hvis man så ser de gange, hvor det lykkes og roser sig selv, så vil det fremme at det lykkes, og give mere og mere lyst på at fortsætte.

Så det er om at overvinde sine bevidste som ubevidste vaner, så vi tør være rige og have det godt.

Jeg bruger acceptprocessen, det virker utroligt godt. Det kan jeg se på mig selv, og jeg kan se det hos dem i min klinik, der faktisk bruger det. Det er så dejligt at se, når en bliver rigere og rigere. Det glæder mig altid.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Du må gerne føle dig rig og dermed øge mulighed for at blive rigere.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar