Rygsmerter

Har du ondt i ryggen? Så hjælper jeg dig gerne.

Det føles frygteligt og er invaliderende. Du går som en gammel kroget person. Eller hvis det er højere oppe i brystkassen eller oppe i nakken, så er du helt stiv, så du ikke har din frihed til at bevæge dig.

Og så gør det ondt! Det er i det hele taget ikke rart.

Rygsmerter

Rygsmerter

Smerter i ryggen kan være mange ting. Det kan være muskler, nerver, knogler og brusk smerter. Der kan være smerter ud i arme eller ben, der stammer fra rygsøjlen. Smerter kan være fra milde former som hold i nakken eller lænden til de mere alvorlige som diskusprolaps.

Det kan være: nakkespændinger, der evt. giver hovedpine, men også iskias, frossen eller kold skulder, lumbago, whiplash – piskesmæld osv.

Rygsmerterne kan være kroniske, akutte eller gentagne. De skal behandles efter, hvad der er årsagen til rygsmerterne. Se mere generelt om smerter. Her kan du se, hvad jeg kan gøre ved dine rygsmerter, hvor jeg bruger den psykiske faktor.

Du kan blive rask, sund og rørig. Det bagvedliggende fysiske og/eller psykiske problem kan være svært at finde. Men det kan lade sig gøre. Når disse problemer løses, forsvinder smerterne.

Men jeg forstår godt, hvis du tvivler. Kan man virkelig uden piller og kirurgi få rygsmerter til at forsvinde? Ja! Det kan man.

Du kan se mere under smerter generelt. Se mere ude i menuen til højre.

Du kan også læse en kundeberetning om ondt i ryggen.

Rygsmerter

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

 

Tilbage til Den psykiske faktor