Hvad er det, jeg gør anderledes end andre?

Det jeg gerne vil, er, at andre får det godt og selv kan fortsætte med at sørge for, at de har det godt, og dermed, at deres omgivelser også får det godt. Altså:

En lise for krop og sjæl – Trivsel for dig og dine omgivelser

Jeg hører igen og igen, dem der har gået hos andre behandlere, psykologer, osv. sige til mig efter behandlingen, at det går hurtigere, og at der virkelig sker noget. De får det hurtigt godt. Det glæder mig altid, når det sker.

Der er noget, jeg gør anderledes, som virker.

Jeg er solen, der skinner i mit liv

 1. Jeg kunne jo gøre som så mange andre – heldigvis ikke alle, der fastholder folk i behandling for at tjene flere penge. Men det har jeg simpelthen ikke samvittighed til eller ønske om. For mig handler det om at få mennesker til hurtigst muligt at få det godt. Så vil jeg hellere bo og leve billigere.Så det er en ting, jeg vil ikke tjene unødigt penge på kunderne.
 2. Jeg har også gennem tiden set, at jeg godt kan lide at gøre ting simple og enkle. Redskaber og øvelser der er til at finde ud af og forstå, også når man har det svært.
  Det nytter jo ikke noget, at tingene er så svære og komplicerede, så det ikke kan lade sig gøre, fordi det er for meget, når man i forvejen har det skidt.
  Det jeg laver er ligetil og let forståeligt, både det jeg siger og skriver.
 3. Jeg øver redskaberne med kunderne. Så er der jo mulighed for at kunden også kan gøre det, når kunden selv skal i gang. Kunden har prøvet det, så er det lettere.

Nogle flere ting, jeg har lagt mærke til.

 1. Det giver motivation, når tingene lykkes.
 2. Jeg har selv prøvet det. Så jeg kan virkelig forstå, hvad der foregår.
 3. Jeg er opvokset i Afrika, hvor jeg lærte en helt anden måde at være sammen med mennesker på. Uden Jantelov, mobning, overgreb, vold, osv.
 4. Jeg handler ud fra det, jeg siger, og så kan mine kunder også finde ud af at gøre det.
 5. Jeg har lavet det her siden 1990, så jeg har god erfaring med, hvad der virker.

Der er sikkert mere, jeg gør anderledes. Men det her er lidt af de basale ting.

Det er bare så dejligt, når det lykkes at en anden person får det godt. Jeg nyder det virkelig.

 

Tilbage til Behandling