Når nu de forskellige molekyler sender lys ud med en forskellig frekvens, så er der faktisk mulighed for, at det lys kan registreres af andre. Ja! Det her lyder langt ude.

1-6-2007 Nyhedsbrev

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!


Indføling med andre.

I forlængelse af mit sidste nyhedsbrev vil jeg lige skrive lidt mere. Jeg sætter det gamle nyhedsbrev ind nederst i mailen.

Når nu de forskellige molekyler sender lys ud med en forskellig frekvens, så er der faktisk mulighed for, at det lys kan registreres af andre. Ja! Det her lyder langt ude.

Men hvis vi ser på molekylestrukturen i kroppen, så er den jo ikke så fast, som vi tror. Der er plads i og omkring molekylerne, hvor lyset sagtens kan passere. Dvs. at vi sender molekylernes lys ud, ikke kun inden i vores egen krop, men også ud til verdenen udenfor vores krop og dermed ud til andre. Så når vi nærmer os en anden person, så registrerer vi det lys, der kommer fra den person, og dermed har vi en føling med, hvordan denne person er. Herudfra tager vi så stilling til, om det er en, vi kan lide eller ej, hvordan vedkommende er, og hvad vi skal gøre med sådan en person.

Vi kan optræne denne registrering, så vi bliver mere bevidst om den, og dermed kan vi se mere om personen overfor os.

Ja! Vi vil synes, at vores privatliv bliver krænket. Men det er ikke anderledes, end det altid har været. Det er der ingen forskel på.

Det er kun meget meget trænede mennesker, der vil kunne gå ind og registrere andres tanker og følelser. Husk på, at den der registrerer også har sit eget lys, som påvirker registreringen, og dermed er det ikke sikkert, at vedkommende registrerer rigtigt. Jeg har i hvert tilfælde ikke mulighed for at være 100 % sikker på, at min registrering er rigtig. Der er alt for mange ubevidste ting, der spiller ind, så derfor er det ikke 100 %.

Denne registrering af andre, kan vi hver især bruge konstruktivt til at se, hvordan vi skal takle det andet menneske. Hvordan vi selv skal handle, for at få det bedste mulige ud af tingene, til alles glæde og gavn. Nogle vil selvfølgelig bruge dette negativt til egen vindings skyld. Men i sidste ende, så bliver det til skade for den der forsøger det.

Lysets vej er glæde, godhed, accept, positivt og livsbekræftende. At bruge det destruktivt vil give en destruktiv frekvens, som vil ødelægge en selv først og fremmest.

Jo, dette har mange aspekter, som vi alle kan drage nytte af, til glæde og lykke for alle.

Tro kan flytte bjerge, så hvorfor ikke flytte de bjerge.

 

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen

Læge Lise Seidelin

mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Det gamle nyhedsbrev, som dette er en fortsættelse til.

Vi kan alle heles

Tilbage til Blog

1 kommentar

  1. Har du forstået molekylernes indflydelse på dig og din oplevelse af livet?

    Hvis ikke, så skal jeg gerne hjælpe dig med at forstå det. Det er meget enkelt. Alt består af molekyler. Molekyler er også “levende”. De har deres egen frekvens, og sender deres eget lys ud. Det lys kan du opfatte, hvis du vil, og dermed fornemme andre.

    Hvis du bruger denne din evne, så vil du finde ud af, at livet bliver meget lettere, når du accepter – altså bruger acceptprocessen. Fordi du dermed kommer til at få mere ro, og dermed en bedre frekvens i dine egne molekyler.

Skriv et svar