De fysiske sygdommes psykiske faktor

Du kan lære at takle de fysiske sygdommes psykiske faktor.

Alt for mange har den tro, at fysiske sygdomme kun er fysiske. Men de har også en psykisk faktor. Det er den, der kan påvirkes f.eks. med placeboeffekten. Den har en stor effektivitet ved utroligt mange sygdomme. Selvfølgelig er der nogle sygdomme og nogle mennesker, som slet ikke kan påvirkes, men det er utroligt mange sygdomme, der kan påvirkes af psyken, mange flere end vi oftest tror.

F.eks. sygdomme hvor immunforsvaret spiller ind. Psyken har en stor indflydelse på immunforsvaret. Når vi har det psykisk dårligt, så bliver immunforsvaret også svagere – vi bliver forkølede, får influenza, blærebetændelse, osv. Når vi så får det godt igen, så bliver immunforsvaret stærkere, og vi bliver raske.

Eller smerter, der kan mange smerter påvirkes af psyken. Kroppen giver sig til at producerer endorfiner, som er et morfinlignende stof. Det er kroppens egen smertestillende stof.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg bruger acceptprocessen til at ændre de fysiske sygdommes psykisk faktor. Når en med mange fysiske sygdomme f.eks. p.gr.a. mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. begynder at arbejde med acceptprocessen, så begynder de fysiske symptomer at blive mindre og nogle forsvinder helt. Det er så dejligt at se, at andre får det godt. Det glæder mig altid.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Psyken har en større virkning end vi umiddelbart går og tror.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar