Angst og behandling af angst

Angst og angstbehandling med psykens ændring

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Angst kan opstå ud fra mange ting; mobning, Janteloven, overgreb, vold, pga. en psykopat, osv. Tit og ofte tvivler den angste på sig selv og bebrejder sig selv for andres ugerninger.

Symptomer på angst er typisk hænder, der begynder at svede, et hjerte der slår rigtig hurtigt, man begynder at fryse eller svede, immunforsvaret bliver svækket, og man bliver ramt af sygdom oftere og oftere.

Vi bliver oftest bange, og nogle gange så bange, så man kan kalde det angst.

Ved symptomer over en længere tidsperiode, og symptomer der begynder at blive kroniske, er det nødvendigt at søge hjælp og lære at takle angstanfaldene.

For at takle angstanfaldene er det nødvendigt at lære at skabe ro inde i sig selv. Sådan, at når de angstfremkaldende og negative situationer opstår, ved man, hvordan man skal håndtere det og kommer hurtigt videre.

Det kan også være vigtigt at finde ud af, hvad årsagen er til at man bliver angst – især ved gentagelser af angstanfaldene, eller hvis det virker som om man bliver angst uden umiddelbart synlig grund.

Angstbehandling hos Lise Seidelin, Lisegården

Hos mig Lise på Lisegården bruger jeg acceptprocessen ved behandling af angst. Acceptprocessen er en psykisk proces, hvor man accepterer de følelser og smerte, man har inde i sig selv.

Efter accepten vil angsten og smerterne mindskes. I acceptprocessen bruges forskellige værktøjer så som, samtaleterapi, hvor man bl.a. taler om årsagerne bag angsten, og visualisering, hvor man skaber indre billeder for at lære redskaberne til at tackle angsten og dermed finde den indre ro, så man ikke mere er angst. Det kan lade sig gøre. Jeg har selv gjort det, så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er bare så dejligt at se, når det lykkes af få en til at være glad og uden angst.

Antallet af konsultationer er meget individuelt og afhænger af den enkelte kundes behov. Jeg Lise Seidelin er uddannet læge og har mange års erfaring med angstbehandling, og jeg tilbyder konsultation hvad end det er i eget hjem, telefon, Skype eller i en af mine klinikker.

Kontakt mig på mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk.

Angst kan være lidt eller meget, og der kan være forskellige årsager