Psykopat

Jeg har fået ny hjemmeside, se her:

http://liseseidelin.dk/behandling/psykopat

Hvordan kan man kende en psykopat? 

En psykopat kan være svær at have med at gøre. Føler du, at du ikke duer til noget, ingenting kan, at du er forkert, og at du hele tiden - lige meget hvad du gør - bliver set ned på og at det, du gør, ikke bliver taget alvorligt. Så kan du faktisk være udsat for en psykopat (en person med dyssocial personlighedsstruktur). Det kan både være chefen, kæresten/ægtefællen eller vennen, der er psykopater. Se mere under Hvad er en psykopat? og Test dig selv - Er du udsat for en psykopat?

Hvordan kan du slippe ud af psykopatens magt?

Først og fremmest - du er god nok! Og du skal såmænd bare lære to ting for at komme ud af den onde cirkel:
• Den ene er at styrke dig selv i de situationer, som er svære
• Den anden er at takle den måde psykopaten er på - lige meget om du skal være sammen med psykopaten eller om du ikke skal, så skal du lære, hvordan du takler psykopaten.

Hvordan kan jeg hjælpe dig med mine mere end 27 års erfaring?

Jeg arbejder med at hjælpe mennesker, som er udsat for en psykopat. Det har jeg gjort siden 1990. Du er ikke alene, der er mange, der har det ligesom dig. Jeg hjælper dig til at få det godt. Ved brug af samtaleterapi og visualisering lærer du at styrke dig selv. Du får ro, overblik og handlekraft. Samtidig lærer du ved brug af acceptprocessen, hvad du skal gøre for at få det godt. Du kan se mere under behandling.

Du får ro, overblik og  handlekraft

Du skal lære det, uanset om du er sammen med psykopaten, eller om I er gået fra hinanden. Især, når der er børn i forholdet, er det vigtigt, at du lærer at takle psykopaten. Hos mig kan du finde veje til at takle psykopaten, så du får et rart, roligt og selvbestemmende liv med værdighed. Du får ro, overblik og handlekraft.

Og faktisk kan det godt lade sig gøre at få et godt forhold til psykopaten. Således I enten går fra hinanden, eller også får det godt sammen igen.

Du er god nok!

Se mere under psykopater uddybet, psykopatens ændring, Hvad er en psykopat?, Skyld ved partnervold, test dig selv og se under behandlingsformer, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du er også velkommen i Pusterum, det er gratis.

Er du i tvivl om, hvad en psykopat er? Eller er du udsat for en med psykopatiske træk? Så er du hjertelig velkommen til at ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt. Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende

Lisegården