Voldens afslutning

Afslutningen af volden fra min tidliger mand

Bog Mit liv III: Voldens afslutning, Afslutningen på volden fra min tidligere mand
En bog af og om Lise Seidelin
Læge, healer, forfatter, billedkunstner og landmand

De sociale myndigheder forværrede situationen som voldsramt. Men på trods af problemerne formåede jeg at afslutte den fysiske vold, men så blev den psykiske vold værre fra min voldelige x-mand.

Denne bog er beretningen om, hvordan jeg, efter at jeg var gået “under jorden” pga. hustruvold, vendte tilbage til Danmark for at forsøge at få en ny tilværelse for mig og min søn på 5 år. Men også om de sociale myndigheder, der gjorde det så svært for mig, at jeg opgav mange ting hen ad vejen. Alligevel – på trods af vanskelighederne – blev jeg så styrket, at jeg magtede at gøre en ende på volden fra min tidligere mand.
Denne bog er fortsættelsen af “Voldsramt kvinde, det er man da ikke i de højere sociale lag”. Fortsættelsen i serien MIT LIV.

Hovedfordele
Fordel 1 Du får indblik i nogle af de veje, man kan gå for at komme ud af volden.
Fordel 2 Hvor svært det er selv efter skilsmissen fra en voldelige ægtefælde.
Fordel 3 Tage ansvaret selv, som menneske og helbrede sig selv

 

Pris se under Bøger skrevet af Lise Seidelin