Samtaleterapi

Der kommer ny hjemmeside

Jeg er ved at forbedre denne hjemmeside.

Der er ca. 1.000 sider, der skal ordnes. Så det kommer til at tage lidt tid.

Hvis du ønsker det, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev (klik her), så får du besked, når den nye side kommer on-line.

I mellemtiden vil jeg anbefale, at du bruger min anden hjemmeside liseseidelin.dk/

Du finder siden om samtaleterapi her: liseseidelin.dk/behandling/samtaleterapi

Samtaleterapi

Har du brug for en at snakke med en, der forstår dig? Det kunne f.eks. være mig. Fordi jeg ved, hvordan du faktisk har det. Jeg har selv prøvet det. Jeg har i mit liv prøvet mangt og meget. Så jeg kender til mange og mangeartede problemstillinger. Som læge kender jeg også behandlingen. Det jeg primært arbejder med, er acceptprocessen og årsagen bag sygdommen, symptomerne og problemerne. Når man løser op for årsagen, så forsvinder grundlaget for sygdommen og den forsvinder. Man bliver rask. Og i tilgift får man det godt, og kan i fremtiden selv takle mange ting.

I en behandling er samtalen indgangsvinklen til at få løst op for årsagen bag sygdommen, symptomerne og problemerne. Jeg bruger primært mine egne erfaringer gennem mit liv til at hjælpe dig. Det sammen med acceptprocessen, evt. i en visualisering, giver gode resultater. Se Kundeberetninger.

Du som kunde fortæller om dine problemer og sygdomme fysiske som psykiske. Ud fra det, vejleder jeg dig videre med mulige løsninger, og du lærer acceptprocessen at kende. Du lærer at bruge accept, lys og ros samt lærer at sætte fokus på fornægtelserne og overførselsmekanismerne / projektioner, og du lærer at lade være med at lade dig påvirke. Når du opnår nogen færdighed i det, så kommer resultaterne. Du får det godt.

Du kan ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk så vi kan få en snak om dine problemer. Det kan lade sig gøre at få det godt.

Lisegården