Allergi, astma, høfeber, hjælp til at behandle årsagen bag

Vil du gerne arbejde med årsagen bag din allergi, så du bliver fri for at have allergi eller skulle have medicin for din allergi? Så er her en mulighed for dig.

Gennem samtaleterapi og visualisering. her ser vi på den bagvedliggende ubevidste psykiske mekanisme eller vane, der giver dig allergi.

Du er god nok.

Har du en af følgende symptomer, så kan du have allergi: kløende hud med udslet,  røde øjne, der kløer og løber i vand,  nyser du,  har du blærer på huden eller i munden, uden at du har brændt dig,  har du vejrtræningsproblemer, der kommer i anfald,
Allergi er et problem, der bliver større og større. Flere og flere rammes af allergi.
Der er mange forskellige former for allergi og mange forskellige ting, som vi er overfølsomme overfor. Vi reagerer på forskellige måder afhængig af, hvem vi er. Nogle får høfeber, andre får astma, nogle igen kløe eller udslet.

Nogle allergiformer er der hele året, andre er årstidsbestemt. I forsommeren og om sommeren er det højsæson for de luftbårne allergier, som f.eks. pollen af græs, birk og bynke.
Der er flere måder at se på allergi. Og der er flere måder at behandle allergi på. Den traditionelle hvor der gives medicin. Men der er også en anden måde at se på allergi på. Vil du vide mere om den, så kig her eller kontakt mig for yderligere oplysninger.

Fjerne årsagen

Allergi — en anden behandlingsmåde, hvor der ses på årsagen

Livskraften åbner