Oversigt

Migræne

Migræne er en meget stærk smerte i hovedet, ofte den ene side, dunkende og den kommer i anfald af få dages varighed. Desuden følger ofte synsforstyrrelser, lys- og lydoverfølsomhed, træthed, svær kvalme og opkast. Nogle har flere af symptomerne andre har færre.

500.000 har migræne i Danmark. Kun 1/5 er i behandling. Ofte skyldes det, at de har fået noget medicin, som ikke var godt for dem, så de vil hellere lade være med at tage medicin.

Jeg selv har lidt meget af migræne, men som jeg jo gør, så har jeg kigget på årsagen til migrænen og fundet ud af, hvad det var i mig, der gav mig migræne. Det har jeg så gjort noget ved, så jeg i dag ikke har migræne eller ekstremt sjældent. Jeg kan jo også få tilbagefald til gamle vaner.
Migrænen er forsvundet helt uden brug af medicin.

Jeg har også set det hos dem, der kommer hos mig. Det kan lade sig gøre.
Det ville være så godt, hvis der var flere der kiggede på den psykiske faktor ved symptomer.
Men ja! Det er meget lettere at tage en pille.

Dem jeg ser migrænen hos, er primært dem, der er udsat for partnervold, en psykopat, osv. Dem, der har problemer med ikke at have deres selvbestemmelse, ingen værdi føler, dem der bliver psykisk nedværdiget, kørt på, osv. altså også den psykiske vold. Selv let psykisk vold kan give migræne.

Når man lærer at styrke sig selv, og lærer at takle det liv, man har og ens omverden, så er der mulighed for at migrænen forsvinder.

Se mere under:
Behandlingsformer, smerter, smerter uddybet,

Lisegården