Migræne

Behandling af migræne helt uden brug af medicin, men ved hjælp af årsagen bag.

Migræne behandling helt uden brug af medicin

Venner

Migræne er en meget stærk smerte i hovedet, ofte den ene side, dunkende og den kommer i anfald af få dages varighed. Desuden følger ofte synsforstyrrelser, lys- og lydoverfølsomhed, træthed, svær kvalme og opkast. Nogle har flere af symptomerne andre har færre.

500.000 har migræne i Danmark. Kun 1/5 er i behandling. Ofte skyldes det, at de har fået noget medicin, som ikke var godt for dem, så de vil hellere lade være med at tage medicin.

Jeg selv har lidt meget af migræne, men som jeg jo gør, så har jeg kigget på årsagen til migrænen og fundet ud af, hvad det var i mig, der gav mig migræne. Det har jeg så gjort noget ved, så jeg i dag ikke har migræne eller ekstremt sjældent. Jeg kan jo også få tilbagefald til gamle vaner.

Migrænen er forsvundet helt uden brug af medicin.

Jeg har også set det hos dem, der kommer hos mig. Det kan lade sig gøre.

Det ville være så godt, hvis der var flere der kiggede på den psykiske faktor ved symptomer.

Men ja! Det er meget lettere at tage en pille. Men det er ikke altid, at det virker og ikke altid at det fungere i længden. Det gør det derimod, hvis du går i gang med at finde årsagen og ændre den. Så får du det godt helt uden brug af medicin.

Dem jeg ser migrænen hos, er primært dem, der er udsat for partnervold, en psykopat, osv. Dem, der har problemer med ikke at have deres selvbestemmelse, ingen værdi føler, dem der bliver psykisk nedværdiget, kørt på, osv. altså også den psykiske vold. Selv let psykisk vold kan give migræne.

Når man lærer at styrke sig selv, og lærer at takle det liv, man har og ens omverden, så er der mulighed for at migrænen forsvinder.

 

Se mere om behandling her eller se menuen til højre, hvor du kan se mere om f.eks. smerter

 

Og se mere i Blog under Diagnostik og behandling af migræne i Blog

 

Tilbage til Den fysiske faktor