Ufrivillig barnløs

Fra ufrivillig barnløs til at blive gravid

Fra ufrivllig barnløs til at blive gravid

Barnløs? Jeg hjælper ved ufrivillig barnløshed

Er du barnløs?

Vil du gerne være gravid?

Så lad os kigge på det. Det kan lade sig gøre. Du kan læse om ufrivillig barnløs og nogle kundeberetninger se her Helle er ufrivillig barnløs og Anette er ufrivillig barnløs

Det kan godt lade sig gøre. Tro kan flytte bjerge, både den gode vej og den dårlige. Så vi kan jo lige så godt vælge den gode. Hos de to kunder af ufrivilligt barnløse medførte det så den ønskede graviditet.

Vil du gerne bruge tankens kraft til at fjerne årsagerne, så ring til Lise mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk

 Lidt uddybende om ufrivillig barnløshed.

Ufrivillig barnløs kan være mange ting, det kan være ægget, sæden, æggelederne, livmoderen, æggestokkene osv. Der er mange latinske navne og diagnoser, men det bliver du jo ikke gravid af, så dem vi jeg ikke gå i dybden med.

Når du er ufrivillig barnløs, kan du her få behandling, altså vejledning og støtte til at blive gravid. Desuden får du ofte en del i tilgift, du får det godt, lærer hvordan du takler andre problemer i dit liv, end det at være ufrivillig barnløs. Det kan være allergi, arbejde, venner, mobning, osv.

Jeg kan selvfølgelig ikke garantere dig, at du bliver gravid, men jeg kan garantere, at jeg vil gøre, hvad jeg kan, så er det op til dig, at bruge det, jeg fortæller og viser dig.

Du skal i gang med behandling

For at løse op for de problemer, der ligger bag, at du er ufrivillige barnløs, skal du i gang med en behandling. Her får du:

  1. en snak om, hvad der kan ligge af årsager bag det, at du er ufrivillige barnløs.
  2. en snak om dine problemer eller andre ting, du har behov for at snakke om. Det kan være både fysiske og psykiske problemer
  3. mulighed for at lære, at bryde gamle vaner både fysiske og psykiske, og få nogle nye opbyggende vaner, der gavner dig, så du får mulighed for at blive gravid
  4. nogle øvelser både psykiske og fysiske, så du lærer at gøre de ting, der opbygger dig
  5. en visualisering, hvis du ønsker det, hvor du får mulighed for at se nærmere på årsagerne bag det, at du er ufrivillig barnløs, så du kan gøre noget ved årsagerne. Du finder veje frem til at blive sund og rask og dermed også muligheden for at blive gravid

Der er en årsag

Fælles for ufrivillig barnløshed og også andre symptomer, er, at de har en årsag, som kan være fysisk eller psykisk. 80 % af alle sygdomme har en psykisk årsag. Når årsagen gennem behandling, vejledning og øvelser løses, så forsvinder symptomerne – sygdommene, samt de fysiske symptomer. Du bliver rask, du får muligheden for at blive gravid.

Årsagerne bag at du er ufrivillig barnløs kan være mange ting. Når du forsøger at finde frem til dem, skal du tænke dig godt om. Det kan vi tage en snak om, så du lærer, hvordan du gør det.

Dine årsager kan være mange ting. Det kan være en dominerende eller dårlig chef, venner, ægtefælle, som du ikke kan finde ud af, hvordan du takler, problemer i barndommen med dine forældre osv. osv. Det kan du derimod lære at takle. Men det kan også være mange mange andre ting.

Men det kan også være, at årsagen bag det, at du er ufrivillig barnløs, er, at du går og siger noget til dig selv, der på det ubevidste plan ødelægger dig. Det kan være, at du siger, at du er forkert, dum, ikke duer til noget, ikke kan eller andet. Der er så mange ting, vi ved hjælp af Janteloven bruger til at få os selv ned med. Men du kan derimod vende dette, så du begynder at opbygge dig selv i stedet. Når du gør det, så flytter troen de ubevidste bjerge, der ødelagde dig, så du bliver sund og rask og får muligheden for ikke længere at være ufrivillig barnløs og bliver gravid.

Du skal bl.a. lære at værdsætte dig selv

Lærer du på det bevidste og ubevidste plan at værdsætte dig selv og dermed andre, så du føler sig elsket, værdifuld, værdsat, brugbar, osv. så fjerner du også årsagerne bag det, at du er ufrivillig barnløs, aflaster dig selv, så indre ubevidste problemer forsvinder. Du bliver rask, sund og dermed har du muligheden for at blive gravid. Vil du gerne det?

Det kan godt lade sig gøre. Tro kan flytte bjerge, både den gode vej og den dårlige. Så vi kan jo lige så godt vælge den gode. Hos mine kunder medførte det så den ønskede graviditet.

 

Tilbage til Den fysiske faktor