Psykopater uddybet

Oversigt

Psykopater uddybet

Hvis du er udsat for en psykopat, eller har det ligesom om, du er det, så er det vigtigste, at du inden i dig, finder ud af, at du er værdifuld, selvbestemmende, at du gerne må finde ud af, hvad der er rigtigt for dig, og så gøre det. Du får ro, overblik og handlekraft. Du kan lære at takle psykopater og lære at lade være med at lade dig påvirke af, hvordan psykopaten opfører sig.

Er du i tvivl om, hvad en psykopat er?
Eller er du udsat for en med psykopatiske træk?
Du er hjertelig velkommen til at ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt. Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende.

Du er værdifuld og selvbestemmende, lige meget hvad psykopaten siger.

Jeg bruger samtaleterapi og visualisering, hvor du kommer til at arbejde med de problemer, du har inden i dig, så du bliver styrket og kan på den måde lære at takle psykopaten i dit liv.

Vi kan alle støde på psykopater. De er meget gennemtrængende, meget dominerende og vil hele tiden have ret. Derfor er det svært at takle dem. Men det kan lade sig gøre.

Mange rådgivere siger: "Pas på dig selv og flyt væk". Det har du måske allerede prøvet, men det er ikke lige sådan til. Det kan være meget meget svært at gøre, især, fordi psykopaten ikke tillader det.

Man bliver hele tiden modarbejdet i sin bestræbelser på at få et normalt liv.

Det kan ende med, at psykopatern forfølger dig og belejrer dig. Også selv om du er flyttet. Et "Nej!" bliver ikke respekteret af en psykopat.
Der er formentlig lige så mange psykopater mellem kvinder, som der er mellem mænd. Der er mange mange flere psykopater, end vi regner med. I dag regner vi med 2 - 3 % af befolkningen altså ca. 100.000 - 150.000 psykopater i Danmark. Det er dog et minimum, så vidt jeg har forstået. Det passer fint til mine iagttagelser.

Der er mange flere psykopater, end vi regner med.

Når der er så mange psykopater, og hver psykopat har flere ofre, så bliver det til mange, der bliver skadet af de danske psykopater. Jeg vil anslå, at hver psykopat har mindst 4 ofre (forældre, kærester, børn, kolleger, underordnede på arbejdspladerne), så det er 400.000 til 600.000 påvirkede. Altså 10 % af Danmarks befolkning.

Men der er håb! Helt sikkert!!
Håb om, at komme fri af psykopatens måde at behandle dig på. Lige meget om du bliver sammen med psykopaten, eller om du flytter væk. Begge dele kan lade sig gøre. Du kan få det godt. Det har jeg set så mange gange. Så når jeg kan, og de andre kan, så kan du også.

Mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.

Her kan du få den hjælp og støtte, du har brug for. Du skal lære nogle psykiske redskaber at kende, og kunne bruge dem, så er det muligt at lære at takle en psykopat.
Eller se mere under kontakt.

Se under behandlingsformer, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Når du er startet på behandling er du også velkommen i Pusterum, det er gratis.

Du kan se mere om psykopater:
1) Psykopat
2) i nyhedsbrevet Mange chefer er psykopater 
3) i Artikel - Jeg var forelsket i en psykopat 
4) en opgave, som 3 unge på 15 år har lavet: Mærket for livet
5) en journalistelv har lavet: Artikel om psykopater
6) Sabrina, Maya, Esther, Line og Naaja har lavet en rapport. De går på Rantzausminde Efterskole: Psykopater - Raport
7) Udviklingen af en psykopat

Nogle link til andre sider om psykopater

Er du i tvivl om, hvad en psykopat er?
Eller er du udsat for en med psykopatiske træk?
Du er hjertelig velkommen til at ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt. Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende.

Lisegården