Psykopater uddybet

Hvis du er udsat for en psykopat, eller har det ligesom om, du er det, så er det vigtigste, at du inden i dig, finder ud af, at du er værdifuld, selvbestemmende, at du gerne må finde ud af, hvad der er rigtigt for dig, og så gøre det. Du får ro, overblik og handlekraft. Du kan lære at takle psykopater og lære at lade være med at lade dig påvirke af, hvordan psykopaten opfører sig.

Du er værdifuld og selvbestemmende, lige meget hvad psykopaten siger

Psykopater uddybet - lær at få ro i dig

Hun vil

Jeg bruger samtaleterapi og visualisering ud fra acceptprocessen, hvor du kommer til at arbejde med de problemer, du har inden i dig. Du får redskaber til at styrke dig selv og får redskaber til at takle psykopaten i dit liv.

Vi kan alle støde på psykopater. De er meget gennemtrængende, meget dominerende og vil hele tiden have ret. Derfor er det svært at takle dem. Men det kan lade sig gøre.

Mange rådgivere siger: “Pas på dig selv og flyt væk”. Det har du måske allerede prøvet, men det er ikke lige sådan til. Det kan være meget meget svært at gøre, især, fordi nogle psykopater ikke tillader det.

Man bliver hele tiden modarbejdet i sin bestræbelser på at få et normalt liv.

Det kan ende med, at psykopaten forfølger dig og belejrer dig. Også selv om du er flyttet. Et “Nej!” bliver ikke respekteret af en psykopat.
Der er formentlig lige så mange psykopater der er kvinder, som der er mænd. Der er mange mange flere psykopater, end vi regner med. I dag regner vi med 2 – 3 % af befolkningen altså ca. 100.000 – 150.000 psykopater i Danmark. Det er dog et minimum, så vidt jeg har forstået. Det passer fint til mine iagttagelser.

Der er mange flere psykopater, end vi regner med.

Når der er så mange psykopater, og hver psykopat har flere ofre, så bliver det til mange, der bliver skadet af de danske psykopater. Jeg vil anslå, at hver psykopat har mindst 4 ofre (forældre, kærester, børn, kolleger, underordnede på arbejdspladerne), så det er 400.000 til 600.000 påvirkede. Altså 10 % af Danmarks befolkning.

Men der er håb! Helt sikkert!!

Håb om, at komme fri af psykopatens måde at behandle dig på. Lige meget om du bliver sammen med psykopaten, eller om du flytter væk, så er der håb. Begge dele kan lade sig gøre. Du kan få det godt. Det har jeg set så mange gange. Så når jeg kan, og de andre kan, så kan du også.

Mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Alle  henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende.

Her kan du få den hjælp og støtte, du har brug for. Du skal lære nogle psykiske redskaber at kende, og kunne bruge dem, så er det muligt at lære at takle en psykopat.

Se under behandling, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Tilbage til Psykopat