Et parforhold kan blive udsat for mange kriser og konflikter, det er helt normalt. Kriser både i forbindelse med skelsættende begivenheder så som utroskab, men også som en konsekvens af en rutinepræget livsstil, hvor der ikke er plads og overskud til hinanden, og plejning af parforholdet.

Reaktionerne på dette kan være mange, bl.a. jalousi, konflikter, chikane, bagtalelse og endnu værre trusler og svigt. Hos mig – Lise Seidelin gennemgår du en behandling, hvor du lærer at styrke dig. Så du kan takle parforholdet og samlivsproblemerne, de små som store konflikter og samlivsproblemer, de problemer der nu en gang opstår i samlivet og parforholdet.

Du får ro, overblik og handlekraft,

Dermed finder du styrke til enten at arbejde på forholdet, eller til at træffe beslutning om at gå fra hinanden. Faktisk kan det lade sig gøre, at få et godt forhold til din partner.

Jeg arbejder med at hjælpe mennesker, som har problemer i parforhold. Det har jeg gjort siden 1990. Du er ikke alene, der er mange, som har det ligesom dig. Jeg arbejder med en række forskellige behandlingsmetoder og værktøjer, der styrker den enkelte og dermed parforholdet.

Se mere under behandling, hvordan jeg kan hjælpe dig.