Parforhold – hos købmanden

I går var jeg hos købmanden. Det er jeg jo ret tit, men i går var det helt anderledes. For det første var der utroligt mange mennesker, det plejer der ikke at være, når jeg er der.

Der var også mange par, som gik og ”snakkede” sammen. Det skar i mine ører. Helt utroligt, fordi jeg plejer ikke sådan at lægge mærke til, hvordan de andre har det, men det gjorde jeg i går. For en udenforstående, der ikke har det kendskab, jeg har til parforhold, der kunne det lyde fint, men ikke for mig.

F.eks. et par, der sagde hun noget, foreslog en vare de skulle have, og så ”bed” han ellers godt og grundigt efter hende, det lød som ganske normal snak, men der var en undertone, jeg ikke brød mig om, og hun reagerede da også på undertonen og krøb. Det var småting og ikke noget særligt. Så jeg gik videre, men så var der et andet par, der skete det ca. sammen men omvendt, hvor det var hende, der ”bed” og ham der krøb, og næste par og næste par. Det var så uhyggeligt at opleve, at der var så mange, der var så ydmygende under overfladen overfor hinanden.

Mange mange mange parforhold ville have godt af at lære acceptprocessen

Men ja, jeg ved det jo godt, der er mange mange mange parforhold, hvor de ville have godt af at lære acceptprocessen at kende. De manglede helt det der glimt i øjet til hinanden i respekt og værdsættelse – elskede hinanden. Det plejer jeg ellers en gang imellem at opleve, når jeg er hos købmanden. Men ikke i går, der var det helt modsat og så så mange.

Ja! Det er svært at være menneske. Men også her vil det være godt at bruge acceptprocessen og gå i gang med at finde ud af at acceptere de negative sider af livet og finde de positive sider frem og holde fokus på dem. Det kan lade sig gøre også når der er travlhed, normer og andet, er skal opfyldes. Det er så dejligt, når det lykkes.

Er der nogen af jer, der kender det her med at ”bide” og krybe for hinanden?

Måske specielt fordi der er travlt?

Og husk nu midt i det hele, at I alle er sådan nogle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

Hav det nu rigtigt godt, så godt som I kan under de omstændigheder, I hver især har.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar