Husbondvold – Vold mod manden i parforhold

Husbondvold — Vold mod manden i parforhold

Livskraften åbner

Slår din kone eller kæreste dig? Eller er hun bare lidt underlig overfor dig? Føler du dig mindreværdig og ikke hørt? Bliver du kritiseret for, hvad du laver, og kan du ikke gøre det godt nok? Får du at vide, at det er din skyld? Er hun jaloux?

Bagefter undskylder hun måske og siger, at hun aldrig vil gøre det igen. Men det sker igen og igen og igen.

Du forsøger på alle mulige og umulige måder, at finde ud af, hvad du skal gøre, men intet lykkes. Du bliver ved med at være den forkerte, den skyldige og den ubrugelige.

Kender du bare nogle af disse symptomer, så kontant mig – Læge Lise Seidelin. Du kan ringe nu på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk

Her kan du få hjælp til at takle den vold, du er ude for. Eller hvis du er udsat for mobning eller psykisk vold, er der også muligheder for hjælp og behandling.

Jeg har hjulpet mange genen min tid som terapeut – siden 1990. Jeg har selv været ude for hustruvold, så du er i trygge hænder.

Behandlingen sker gennem samtaleterapi og visualisering med det, jeg kalder acceptprocessen.

Du er ikke den eneste. Der er mange. Du kan godt få det godt, det har jeg selv gjort og hjulpet mange andre til, så kan du også

Held og lykke med dig og dit liv. Jeg ved, at du er en stærk stærk person, også selv om du måske ikke lige nu kan se det, så er du det.

Film: Voldsramte mænd – Mænd udsat for psykopater

Der er nu lavet en Tv-udsendelse om voldsramte mænd – mænd udsat for psykopater. Den indeholder også en del om, hvordan jeg laver behandlinger, så her kan du lære noget om, hvordan du gør, for at få det godt gennem acceptprocessen.

Du kan se udsendelsen her:

Film – behandlingsmetoder, voldsramte mænd

Vi må bryde tabuet. Vil du være med til det? Så send dette link til denne udsendelse videre i dit netværk. Du vil formentligt opdage, at der er mange andre end dig, der har det ligesom dig – er udsat for husbondvold.

 

Her er en god artikelserie, der beskriver husbondvold så godt: Husbondvold – artikelserie