Lærer selvkærlighed og kærlighed i parforholdet

Lærer selvkærlighed og kærlighed i parforholdet

Børn bæres til lyset
Børn i behandling
Du bærer dit indre barn til lyset, så det vokser og får det godt.

Vi skal alle lære selvkærlighed og at have kærlighed i vores parforhold og også alle andre steder. Når man er udsat for en, der har psykopatiske træk, som vi jo alle har. Nogle har få, mens andre har mange, er det en virkelig mulighed for at øve os i selvkærlighed og kærlighed til andre. Jeg har fået lov til at sætte denne kundeberetning ud på hjemmesiden.

Det drejer som om en kunde, der henvendte sig med store problemer i sit parforhold.

Kunden har hele initiativet, fordi kæresten ikke henvender sig til kunden. Men kunden vil gerne blive i forholdet. De bor ikke sammen. De har kendt hinanden i 2 år. Kunden er meget frustreret, bliver vred over, at kæresten ikke tager initiativ, kæresten er ikke god til at tage initiativ, det ved kæresten godt. Kunden føler, at kunden er ude af kærestens sind, når kunden ikke er sammen med kæresten. Kunden har en hel del bebrejdelser over kærestens opførsel. Kunden ville ønske kæresten var mere opmærksom på kunden, især når kunden havde det skidt og var nede. Kunden var småsyg, ked af det, følte sig ikke set eller elsket. Da kunden henvender sig overskygger det negative. Men der er meget godt i forholdet.

Kunden har en mor, der havde angst og alle kundens søskende har også udfordringer med angst. Kunden ved, at det handler om kundens far, der er dysfunktionel. Kunden følte sig som barn forsømt, svigtet, gik for lud og koldt vand, osv.

Kunden har tidligere gået i terapi, fordi kunden var ved at miste sig selv.

Inden første konsultation spurgte jeg kunden om: “Hvorfor vil du gerne have en kæreste med så mange problemer?” Det var en aha-oplevelse, som gjorde, at kunden allerede inden første konsultation havde det meget bedre. Vi arbejde bl.a. med kundens projektioner af far til kæresten, og at kunden tror, ingen vil kunden det godt, kunden turde ikke have det godt, osv.

 

Kunden havde 1 telefonkonsultation af 1 time, derefter gik der 4 måneder, så fik kunden 1 telefonkonsultation på ½ time. Efter yderligere 1½ måned fik kunden 1 konsultation i klinikken af 2 timer, og efter yderligere 1 måned fik kunden 1 telefonkonsultation på 1 time og til sidst efter yderligere 1 måned købte kunden min nyeste bog “Acceptprocessen – Metodebeskrivelse“, da den udkom.

 

Kunden skrev 4½ måned efter sidste konsultation, som svar på min opfølgningsmail:

Hej Lise.

Jeg er inde i en god udvikling. Jeg øver mig i at have focus på mig selv.

Jeg er i udviklingsgruppe, hvor vi øver os i at være i os selv og accepterer alt i os. Det var det, jeg lærte af dig. Jeg har alle værktøjerne fra dig. Jeg har brug for nogle, jeg kan dyrke selvkærlighed med, for at holde mig fast i ny adfærd. Jeg er glad for min nye gruppe.

Jeg har været igennem en kæmpe udvikling i mit parforhold. Jeg kan se, at jeg er gået igennem en proces, hvor jeg har spejlet min far i min kæreste. I dag trives kærligheden, jeg er så heldig, at han kan rumme mig, og at jeg kan sige alt til ham. Jeg er så glad for, at vi begge holdt ud.

Jeg har ikke haft blærebetændelse i ca 1 måned.

Jeg er så glad for mig selv.

Jeg siger fra på arbejdspladsen.

Jeg falder stadig i offerrollen. Heldigvis opdager jeg det hurtigt og tager ansvar ved enten at sige noget eller handle på mine udfordringer.

Jeg er glad for din nye bog (Acceptprocessen – Metodebeskrivelse). Jeg er meget glad for dine principper. Jeg lærer meget om mig selv.

Mit forhold til min kæreste udvikler sig til nye højder, hvor jeg aldrig har været før.

Jeg er begyndt at have mere alenetid med mit 4 årige barnebarn og have ham til overnatning.

Jeg har lige været i London 4 dage med min datter.

Så jeg er meget tilfreds med mit liv lige nu.

God dag til dig fra Sanne ❤ Lærer selvkærlighed og kærlighed i parforholdet

Et par dag senere skrev kunden sådan her:

Hej Lise.

Da jeg opsøgte dig, havde jeg mange puslebrikker samlet. Jeg ledte efter ‘en bestemt brik som jeg først blev bevidst om, da jeg mødte dig.

Du havde “ den brik”.Accept af alt indeni os, og udenpå. Lige da vi begyndte, troede jeg ikke helt på det, men kunne godt se, mærke og føle, at det giver god mening.

Nu har jeg fuldstændig taget accept til mig og deler gerne min viden med andre, helt naturligt. Så dine principper er også blevet en del af mig. Jeg har taget min uddannelse for at hjælpe mig selv. Når jeg er klar, har jeg en drøm om, at jeg gerne vil hjælpe  andre også.

Jeg vil aldrig glemme hvad jeg har lært af dig.

Tak for dig og den forskel du gør i mit liv.

Kærlig hilsen Sanne

 

Tilbage til Kundeberetninger