Tak for din skønne forstående måde at være på. Jeg har brugt en del ordene accepter lys og ros dig selv, som du sagde til mig, og det har hjulpet.

Det enkle hjælper meget, når man gør det

Jeg bruger dagligt teknikkerne og det er helt magisk hvordan de har hjulpet

Jeg har haft UTROLIG god gavn af dine teknikker

Jeg synes vi fik snakket godt og det var fantastisk skønt at se dig igen og at mærke mig selv sammen med dig igen.

Alt er godt og der er en mening med det hele

Mine besøg hos dig har været uvurderlige, de har betydet alt. Og samtidig gav det mig jo mulighed for at arbejde videre med mig selv i samme spor. Det lærte mig at reflektere over mig selv, mine handlinger, mine værdier, og de relationer, jeg havde/har til andre mennesker. Du fortjener fra min side al mulig ros og taknemmelighed.

Lise som den der ændrede mit mindset og livet

Bedstemor bryder mønsteret fra en fortid som voldsramt, så børn og børnebørn får mulighed for at få det godt. Kunden skriver: Det du har lært mig, er noget jeg fortsætter med at arbejde med. Jeg er taknemmelig for dig – og den viden og læring du har delt med mig. Og jeg tror på – Og mærker at det virker. 

Bedstemor vil redde sine børn — De skal alle lære

Her ses det så tydeligt, at når man går i gang med at bruge redskaberne, så kommer der livsglæde. Kunden har en x, som 7 år efter skilsmissen stadig generer kunden. Men med de simple redskaber – acceptprocessen – lærte kunden, at takle det, så det ikke ødelægger kundens livglæde mere.

Livsglæde kan findes — Fra at nedbryde til livsglæde

5 år efter mareridt med psykisk og fysisk vold. MANGE store sten på vejen er skubbet væk. Det det LYKKEDES. NU er det at sprede glæde, der er vigtigt. Det LYKKEDES.

Sprede glæde er målet

Angsten kan afhjælpes. Accepten  og lyset betyder meget for roen i min krop og hjerne, og jeg har fået det godt med at rose mig selv.

Angst kan afhjælpes  – fortsættelsen 4 måneder efter

Jeg fik rigtig meget glæde af at snakke med dig. Endnu engang tusind tak for at du er der  –  du redder mig !!! Fantastiske Lise

Du redder mig !!! Fantastiske Lise

Det var en stor hjælp, at jeg kunne kontakte dig, da det gik lidt hedt for sig med min angst.

Angst kan afhjælpes det giver ro og overskud