Tro kan flytte bjerge, så hvorfor ikke flytte de bjerge?

Kære alle!
Så nu har jeg endelig fundet noget om, hvorfor det er, at mine behandlinger virker. Det er der nemlig flere, der har spurgt til.

Altså hvorfor virker acceptprocessen, og hvorfor virker lyset, når man visualiserer det strømmer til en?

Vi kan alle heles, som jeg plejer at sige, men det er ikke alle, der kan gøre det. Det afhænger af den enkelte, om de vil og kan gå ind i acceptprocessen og den indre lysterapi – visualisering. Det eneste jeg kan gøre, er, at visse vejen, så må den enkelte selv gå vejen. Det kan jeg ikke gøre for jer. Derfor er min terapiform en vejledning til selvhelbredelse.

Vi kender til placeboeffekten. Den er anerkendt. Det ved lægevidenskaben, at det er godt og helt forståeligt.

Placeboeffekten er den virkning, der kommer, når man giver en kalkpille i stedet for det aktive stof i et forskningsforsøg. Her er det troen, der gør virkningen. Altså troen på at pillen virker, så kommer virkningen – man bliver rask. Det er anerkendt videnskab for år tilbage.

Nu er der så kommet nyere undersøgelser, hvor det viser sig, at kroppens enkelte molekyler udsender lys, selvfølgelig et meget meget svagt lys, som ikke umiddelbart er synligt for øjet, men det kan måles. Det lys, som det enkelte molekyle udsender er forskelligt fra molekyle til molekyle, det har hver sin frekvens. Når de forskellige molekyler sender deres lys ud til andre molekyler påvirkes disse. Samtidig er det påvist, at tankerne også har deres lys de udsender, og at hver tanke har sin egen frekvens.

Altså dette betyder, at vi faktisk kan ændre os selv og vores sygdomme – skavanker ved en bevidst handling – tro kan flytte bjerge. Når vi så bevidst går i gang med at sende lys til os selv og vores beviste som ubevidste tanker og handlinger, så kan vi blive raske på den måde.

Når vi laver en accept af, at det er i orden, vi er, som vi er – bevidst som ubevidst, så ændrer vi frekvensen på vores tanker og dermed det lys, vi sender til vores krop og til molekylerne i vores krop, så bliver der ændring i vores indre lys (frekvens) og dermed kan vi blive raske.

Altså, når vi har en destruktiv tanke, oftest ubevidst, så skaber denne tanke et lys med en destruktiv frekvens. Dette bevirker, at molekylerne i vores krop bliver udsat for denne destruktive frekvens og dermed påvirket så molekylerne reagerer på denne frekvens og skaber en eller anden form for sygdom.
Hvis nu at tankens frekvensen f.eks. er, at vi har ondt i ryggen, så bliver det sådan, at vi får ondt i ryggen.
Eller at vores immunforsvar ikke kan skelne kræftceller fra sunde celler, så bliver kræftcellerne ikke fjernet, og de kan så vokse og udvikle knuder. Det afhænger så af hvilken frekvens tanken har, hvilken kræftform vi udvikler.
Når vi så ændrer tanken – den ubevidste – så ændres frekvensen og kræftcellerne kan igen fjernes af immunforsvaret, og man bliver rask.

Det kræver altså, at vi går ind og ser på hvilke ubevidste tanker og handlinger, vi har. Det er jo svært selv at gøre, da det er ubevist, og her kan jeg så hjælpe og vejlede, så den enkelte kommer ind og ser de tanker og handlingsmønstre, og får dem ændret, så det bliver et lys med en anden frekvens, der sendes ud.

Som du tænker, sådan er du, som et gammelt ordsprog siger. Men det er altså også det ubeviste og ikke kun det bevidste.

Tro kan flytte bjerge, så hvorfor ikke flytte de bjerge?

Der er desuden kommet ny side omkring behandlingsformer

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

  1. Bare tænk på at et sår heler. Så vi kan alle heles. Det er bare ikke alle, der kan hel alt.
    Så her er en god forklaring på, hvorfor tingene virker, og hvorfor tingene er, som de er.

    Det ville være så dejligt, hvis der var flere der sådan virkelig gik i gang med at bruge det.

    Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er inden i dig, det foregår. Helt alene med dig selv. Jeg skal gerne vejlede dig, så du kan finde ud af at gøre det.

Skriv et svar