Psykopaten startede

Lægers forskellighed og manglende tid samt pressen

Jeg synes, det bliver mere og mere problematisk at være læge. En læge skal bruge store mængder tid til administration. Det stilles krav om effektivitet. Der skal laves mere for de samme penge også selv om priserne stiger på de varer, der skal indkøbes. Patienten sættes mindre og mindre i centrum. Osv. osv. Jeg synes, det er problematisk.

Men læger er også forskellige. Nogle synes det er helt fint, at det er pengene, det hele handler om, mens andre har det dårligt med det, og de så hellere, at det var patientens helbredelse, det som læge handler om – altså opfyldelse af lægeløftet.

Nogle er alligevel tilfredse. Det kender jeg godt til. Jeg nyder mit arbejde, også selv om det kan være svært at få en løn ud af det.

Og ja! Pressen har stor magt og nogle bryder sig ikke om den måde, de gør det på. Pressen bruger deres magt til at se, hvor der er problemer og får det frem, som de synes, der skal kigges på. Det er godt, men hvad med alt det andet? Der er så mange ting, der kunne trænge til en gennemgribende ændring.

Og så heksejagt. Det har jeg også prøvet, heldigvis var pressen på min side. Pyha!

Der er mange flere ting i pressen, som giver stof til eftertanke.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar