se nyhedsbrevet på nettet Sende lysende energi som behandling er sjældent — Nyhedsbrev

 

Nyhedsbrev 2020

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Sende lysende energi som behandling er sjældent
  2. Hverdagspsykopater? — Hvad er en psykopat?
  3. BEHANDLING I TELEFONEN JA TAK
  4. Lidt fra Blog

1) Sende lysende energi som behandling er sjældent Sende lysende energi som behandling er sjældent — Nyhedsbrev

Det er så sjældent jeg møder behandlere / læger, der reelt vil sende lysende energi i en behandling. Altså at de bruger placebo, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, er høflige, venlige, respekterer, opbygger, vejleder, osv. 

At sende sort energi som behandling er normen. Forstået på den måde, at man er negativ, bruger nocebo, er sur, skælder ud, kritiserer, bestemmer, manipulerer, osv. osv. og så bruger det i behandling af syge mennesker.

Vi har en norm og en kultur, hvor det at sende sort energi, er det, en behandler skal gøre. 

Som jeg skrev i eksemplet i går (svær at bide skeer med) om min egen læge, at de ikke vil lade patienten have selvbestemmelse, osv. Det gør at mange slet ikke får den hjælp, de reelt har brug for, men at lægen sender sort energi til patienten. Så bliver patienten endnu mere syg. Det er ikke altid, men det er alt for ofte.

En rigtigt god læge vil sende lysende energi til patienten, altså placebo, selvbestemmelse, gavne patienten, skade mindst muligt, som lægeløftet siger, osv.

Sende lysende energi som behandling er sjældent — Nyhedsbrev

Glem aldrig hvem der hjalp dig,
mens alle andre lavede undskyldninger

Sende lysende energi som behandling er sjældent — Nyhedsbrev

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Oplever du, at behandlingen modarbejder din helbredelse?

Kan du se, at behandlingen sender sort energi til dig?

Vil du gerne ændret det til at sende lysende energi?

Og at du får opbyggelse i behandlingen så du helbredes?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Behandling på Lisegården #behandling Sende lysende energi som behandling er sjældent — Nyhedsbrev

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Så mange syge hvor det at sende lysende energi ville gavne så meget

Der er så mange, der er syge i Danmark. For mig er det helt forståeligt. Men også meget sørgeligt, fordi vi kunne have det meget bedre, hvis normen og kulturen var at fremme det, at være rask, glad og have det godt. Altså placebo, respekt, værdsættelse, selvbestemmelse, osv. osv. Altså at sende lysende energi som og i behandling.

Visualisering 

Dengang jeg lærte om visualisering, der var der en øvelse, vi skulle lave. Det jeg endte med at se, var, at jeg sendte sort ned til hele verdenen, og at det var min opgave. Læreren mente, at det var godt, og at jeg skulle igang med det. Men jeg kunne ikke forstår det. Jeg syntes ikke, det var godt eller hensigtsmæssigt at sende sort energi til verdenen. Det kunne da ikke hjælpe dem.

Men i dag ved jeg, at det er en alt for udbredt holdning, at det er at sende sort energi, når der skal behandles, skal hjælpes, er syge, osv.

Det har ikke ret meget med helbredelse at gøre, men det er vores norm og kultur, at se ned på dem der har det svært, altså sende sort energi.

Nogle søger dem, der sender sort energi

Heldigvis er det ikke alle, der gør det. Men det er alt for mange, der behandler hvor de sender sort energi.

Og det meste mærkelig er, synes jeg, at dem det går ud over, at de synes, at det er sådan, det skal være, og at de søger det. De søger simpelthen mest dem, der sender sort energi.

Jeg kan huske, at det kunne jeg simpelthen ikke fatte, hvorfor de gjorde det.

Men når jeg ser tilbage på mig selv og min vej gennem det offentliges systems hjælp til mig. Så forstår jeg det godt.

I dag siger jeg det på den måde, at når man er vant til sort energi, så er det trygt, og så søger man det – trygheden. Også selvom det ikke er rart og ikke hjælper en, så søger man det, fordi det er kendt og dermed trygt.

Medløber 

Jeg ser det også i dag. Dem der gerne vil have, at jeg skal være vred og hade deres “psykopat” – væremedløber, de kommer ikke hos mig, fordi jeg ikke bekræfter dem i, at det er den, de hader, der er galt på den.

Trygheden i sort energi

Ja! Den udøvende har sine gode som dårlige sider. Ingen tvivl om det. Men det har alle mennesker. Også den udsatte. Og den enkeltes sorte energi ligger hos den, der har den sorte energi.

Men dem som jeg kan få til at forstå, at hadet ligger i dem selv. Og de forstår, at det er der, hadet skal arbejdes med, for at de kan få det godt. De vil gerne have konsultationer. De andre synes, at jeg er helt galt på den, for det er “psykopaten”, der er helt galt på den. Det er de nødt til, for at have trygheden i, at det hele er, som det plejer.

Men når det hele er, som det plejer, så bliver de jo ved med at have det, som de plejer. Og ja! Så kommer de til at gå i årevis hos en behandler, hvor der faktisk ikke er noget, der ændrer sig. Men de synes, det er godt og derfor fortsætter de. De er tryg ved den der sender sort energi, og så bliver de der.

Jeg ser det også alt for tit i min vej rundt i det offentlige system. Der er så mange læger, sagsbehandlere, politibetjente, dommere, advokater, osv. osv. der bruger sort i stedet for at sende lysende energi

Og husk nu, det at være lysende og sende lys, det er ikke ensbetydende med, at man skal finde sig i overgreb.

Du er velkommen

Så hvis du reelt gerne vil have det godt, lære, hvordan du takler livets negative sider, og at du er blevet træt af alle dem, der sender sort energi som behandling, så skal du være hjerteligt velkommen hos mig og lære, hvordan du / jeg sender lys i behandling.

Også her bruger jeg acceptprocessen. Det er bare så dejligt at se, når en går fra at sende sort energi til at sende lysende energi. Det glæder mig altid.

Så er det, at tingene spredes som ringe i vandet, og flere og flere får det godt. Det er bare så dejligt. Det glæder mig altid.

Så når jeg kan, og andre kan, så kan du også. Det er inden i dig, du starter med at lære at være lysende. Når du kan det, så kan du også se, hvem der gør det udenfor dig.

Behandling på Lisegården #behandling Sende lysende energi som behandling er sjældent — Nyhedsbrev

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

2) Hverdagspsykopater? — Hvad er en psykopat?

Hverdagspsykopater kan vi alle være og være udsat for. Livets negative sider skal vi alle lære at takle, for vi møder det alle sammen. Vi kan alle have en dårlig dag, hvor vi ikke er rare at være i nærheden af for andre mennesker, men heller ikke for os selv. De dage holder jeg mig for mig selv. Det er så dejligt, at jeg har den mulighed. Så går det kun ud over mig selv.

Vi har alle psykopatiske træk. Nogle flere nogle færre. Og vi kender det alle sammen. Nogle dage har vi det ikke særlig godt, og …

3) BEHANDLING I TELEFONEN JA TAK  BEHANDLING I TELEFONEN BEHANDLING I TELEFONEN JA TAK  JA TAK

SÅ ER DET NU DU SKAL SLÅ TIL

RING TLF: 24 22 16 22

BEHANDLING I TELEFONEN JA TAK

Behandling på Lisegården #behandling BEHANDLING I TELEFONEN JA TAK

Dåben: Barnet bæres til Solen – lyset – døden = livet.

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Behandling på Lisegården #behandling BEHANDLING I TELEFONEN JA TAK

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

LÆR AT TAKLE LIVETS NEGATIVE SIDER

I DIG SELV OG ANDRE 

SÅ DU FÅR DET GODT

OG GIVER ANDRE MULIGHEDEN FOR OGSÅ AT FÅ DET GODT

Ved Jantelovenmobningovergrebvoldpsykopatnarcissistborderline, osv.

2) Lidt fra Blog

21/7 Svær at bide skeer med — du må godt være svær at bide skeer med

Det bedste du kan gøre for dig selv, det er at være en, der er svær at bide skeer med. En der siger fra med kærlighed. Altså at du ikke lader dig undertrykke, og ikke bare gør, som andre siger,…

20/7 Ændre sig selv, det er det svære — ikke psykopaten

Når du gerne vil have, at psykopaten bliver anderledes, så er det svære at ændre sig selv. Om det er dig, der er psykopaten, eller om du er den udsatte, så er det svære at ændre sig selv. Når du ændrer dig selv, så vil…

17/7 En anderledes måde at gribe psykopaten an på

Det er en anderledes måde at gribe psykopaten an på, sådan som jeg gør. Det hører jeg igen og igen og igen. Den enkelte har ansvaret for sig selv ikke andre. Og det er nuet, der skal gøres noget ved, så fremtiden bliver bedre. Fortiden er gået,…

12/7 Psykopaten bliver normal og velfungerende

Normalt regner vi slet ikke med at psykopaten bliver normal og velfungerende. Det får vi at vide alle mulige steder fra alle sider og kanter. Men jeg siger noget andet. Jeg har for tit oplevet, at psykopaten bliver normal og velfungerende. Det er selvfølgelig ikke altid, men det er…

Seneste kommentarer til indlæg i Blog

Du skal være hjerteligt velkommen til at komme med kommentarer på indlæggene. Det gør du nederst på den side, du vil kommentere.
Du skal være tilmeldt som bruger for at kunne gøre det. Det gør du i menuen under Blog – Bliv bruger eller første gang, du forsøger at skrive en kommentar, så kan du tilmelde dig.

Du kan se mere fra Blog her
https://www.lisegaarden.dk/blogDer er nu over 1.200 indlæg. Rigtigt god læselyst.
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.

I må gerne sige fra over for overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok
– elskede bare fordi I er til, er født.
Intet andet. 🙂

De kærligste hilsner
Fra Lise

Skriv et svar