Det økonomiske dilemma

Hvad skal lægen stille op? Når der ikke er økonomi til at lave en behandling, som lægen gerne vil lave. Især når det handler om liv eller død. Er politikerne dem, der skal tage stilling, hvornår og hvad der skal behandles? Eller skal vi bare have dårligere og dårligere behandling af dem, der så endelig får behandling?

Hvor står jeg dog alt for ofte i den situation, hvor jeg gerne ville give en behandling, men der ikke er mulighed for at få betaling for behandlingen. Det er et uhyggeligt dilemma.

Derfor laver jeg noget af det gratis. F.eks. den første snak med folk der ringer til mig. Eller mine gruppe og Facebook, hvor dem der er udsat for vold eller udsat for en psykopat kan komme med. Det med at skrive på Facebook gør jeg også gratis. Det er der mange, der har stor glæde af, det giver støtte til dem, der står i en svær situation, så de ved, at de ikke er alene. Min hjemmeside, som er meget omfattende indeholder også meget, som mange har meget glæde af gratis. Men jeg kan jo ikke lave alt gratis, så får jeg ikke mad på bordet og tag over hovedet.

Ja! Det er et dilemma.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar