Tornado og Pengehylden

Visualisering er et utroligt godt redskab til at ændre mange ting i ens liv. Men hvor kan det være svært at gøre det. Vi har vores vaner også de ubevidste, og vi har vores tro på, hvordan ting hænger sammen. Det er så indgroet, så det ofte kan være utroligt svært at bryde. Sådan er det også for mig, også selv om jeg har arbejdet med visualisering i mange mange år.

I visualisering arbejdes symbolsk her med en tornado og pengehylden, der tager alt og giver alt. Du kan også lære at lave visualisering, så det virker for dig. Jeg skal gerne hjælpe dig.

Jeg har observeret, at når det går fremad, så er det rigtigt dejligt, men så vender det og går tilbage. Så prøver jeg alt muligt, hvad jeg kan finde på, for at vende den tilbagegang. Og på et eller andet tidspunkt lige pludselig, så lykkes det. Det er så dejligt, når det sker.

Her et eksempel fra mit eget liv.

For et par uger siden lå jeg, som jeg plejer, og visualiserede om morgenen. “Jeg er dejlig, vidunderlig, elsket, glad og rig” ligesom jeg plejer at sige. Så visualisere at jeg har lys i mig. Det er altid rimelig svært og har svinget meget. Jeg har set min eng med blomster, der er så lysende, så jeg ikke kan finde et almindeligt foto af en eng, det ligner – simpelthen ikke. Men hvor er den eng dog smuk.

Men engen har ikke virket rigtigt, på en eller anden måde var den uden for mig, ligesom det jeg kalder en “lyserød ballon”, som en fantasi man ønsker sig hen i. Så jeg er begyndt at forestille mig, at der er lys i mig, og at jeg har en sol, der skinner på mig. Men den sol og min hjælper – englen de er begge helt sorte, så det har jeg svært ved at se, hvordan de skal kunne sende lys til mig. Men jeg har fået lys ind i mig. Først var det bare maven, og jeg kunne der – lige der i maven, få en bunke med penge også. Det var selvfølgelig dejligt. Men jeg har ikke haft overskud i virksomheden længe. Så det med penge er stadig et problem.

Hvordan skal jeg kunne?

Jeg har så tænkt på, at jeg kan med tankens kraft få rotterne – musene – altså de gnavere, der gnaver i min bolig til at forsvinde. Når jeg kan det, og når jeg kan flække et stykke træ med et håndkantslag, så kan jeg altså også finde ud af det med penge.

Jeg har så tænkt på, at det med rotterne, der er det deres fælles ånd, jeg har fat i og får dem til at søge udenfor mit hus.

Så må det med penge være, at jeg skal have fat i den universelle bank – kasse – altså vores alle sammen pengetank. Den der ligger som vores penge ånd. Så jeg har de sidste par dage forestillet mig, at der gik 50.000 kr. pr. måned ind på min konto fra fælles pengebeholdningen. Der er ikke sådan kommet nogen, der for et par uger siden. Det eneste jeg virkelig har lagt mærke til, det er, at jeg nu udlåner færre – nærmest ingen bøger, og at jeg ikke sælger bøger.

Telefonen ringer sjældent, og det er nærmest altid med nogen, der ikke har penge eller ikke vil alligevel.

Det er ligesom, det plejer at være, når jeg forsøger med visualisering for at få mere gang i min økonomi. Hver gang jeg læser en bog om, hvordan man arbejder med at skaffe penge, så får jeg færre. Det er ret frustrerende.

Hvordan bryde den vane?

Så der for et par uger siden skete der det, at jeg lige pludseligt så en tornado – helt sort, som sugede alt op og altså tager alle mine penge. Det var sådan et fint symbol på, hvordan mor og far lærte mig omkring penge. De tog jo alle mine lommepenge – eller rettere de bestemte over alle min lommepenge, selv de 5 øre til en piratos. Det måtte jeg heller ikke købe, og selv bestemme. Heller ikke en is da jeg var på sprogkursus i Oxford. Pengene skulle gå til en symaskine. Det var deres valg og deres bestemmelse. Jeg havde intet at skulle have sagt i den anledning, det var helt væk fra mig og min bestemmelse.

Så er det jo heller ikke så underligt, at jeg vælger mænd, der totalt bestemmer over min økonomi og giver mig en kæmpe gæld.

Så var det jo rigtigt nok hvad min healerskolelærer sagde, at jeg var en bundløs pengebrønd. Men hun formåede ikke at hjælpe mig med at ændre det.

Så den morgen for at par uger siden var det jo at få brudt den tornado og opbygget en pengestrøm til mig.

Så er det jo “bare” i gang

Jeg visualiserede så et rødt kryds hen over tornadoen, og lys på, der helt opløste billedet i småstykker, der fløj over det hele.

Et andet billede kom, hvor der var en masse penge på en slags hylde – den universelle bank – som jeg så kunne sætte en glidebane hen til og pengene kunne glide ned på min konto. Det virkede fint. Men lige så snart jeg så hvordan det gik med tornadoen, så var den der stadig. Så den fik igen et rødt kryds over og lys på, der lyste den op, og der totalt opløste den i små stykker.

Jeg har så fortsat med at arbejde med de to billeder.

Der for et par uger siden tegnede jeg så den tornado, og det andet billede med pengehylden og pengene på min konto.

Tornadoen – der suger – støvsuger alt op – tager alle mine penge.

Jeg starter med Tornadoen.

Tornado – der suger penge og alt liv op i den sorte sky

Når altså tegne!! Hvor er det længe siden. Hvordan er det nu det fungerer med tørpastellerne?

Jo! Først farve på, og så tvære ud med fingeren.

Først tegner jeg den sorte sky, så tornadoen og derefter jorden, der også er sort – gold – udsuget af tornadoen.

Der er to store tomme felter på hver side af tornadoen, her har der været træer, men de er helt døde, bare nogle tynde streger.

Og så signatur.

Så er det klar til foto. Flot tegnet Lise.

Det ligner og giver mig samme følelse som jeg så i visualiseringen. Det er kendt, trygt, men ikke rart, det udsulter mig, men det er jeg jo også vant til.

Dagen efter:

Jeg har fundet ud af, at det er meget udbredt, at have en “Tornado” på sin energi, penge, glæde, osv. At andre suger ens energi, andre tager ens tid og penge.

Der er alle dem, som er udsat for økonomisk vold, dem der har et almindeligt lønmodtagerarbejde, kan også have det, de udsatte, osv. osv. Det er faktisk mere udbredt, end vi lige går og tror.

Næste tegning II

Pengehylden

Pengehylden, der giver alt det, der er brug for.

Her er det så pengehylden – den universelle pengebank.

Jeg tegner først pengehylden øverst. Der er godt nok mange penge, og jeg kan faktisk tage af dem, lige så meget jeg har lyst til. Det kan vi alle, også du.

Der sætter jeg en glidebane ind, så pengene kan strømme ned til min konto. Den laver jeg forneden som to store bunker af penge. Og her er massere af penge på, i store stakke.

Og så udfylde de to rum – et hus, 2 voksne og 1 barn, et træ og en mark. Meget fint symbolsk på, hvad jeg så gerne vil og har villet siden jeg gik under jorden i 1980 i Italien.

Og så signatur.

Og så er det klar til foto. Flot klaret Lise

Her er godt nok liv og opbyggelse.

Jeg skal “bare” bryde tornadoen og turde modtage, så kommer det.

Men hvor er det angstprovokerende. Men tegningen er så flot, så det kommer. Det har jeg jo set før, så kan jeg også med det her.

Det virker

Her i dag altså nogle uger efter første gang jeg så Tornadoen, der har jeg flere kunder og virksomheden giver ikke underskud mere. Rigtigt dejligt.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er om at finde din egen indre ”Tornado” lyse den op, så den smuldre eller vender, så der strømmer penge til dig. Og så er det ”bare”, at få fat i ”Pengehylden” og få den til at levere. Så kommer det. Altså turde tage imod.

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar