Sprede glæde er måletMålet er at sprede glæde

Jeg vil også sprede glæde. Så derfor denne kundeberetning. Den vil kunne sprede glæde og håb.

Målet er at sprede glæde

Flytte sten,
Bane vej

MANGE store sten på vejen er skubbet væk, een for een Målet er at sprede glæde

Målet er at sprede glæde

Stenene er flyttet,
En fin brolagt vej,
Der er let at gå på.

 

Kundens næste mål er at sprede glæde Målet er at sprede glæde

Jeg har fået lov til at lægge denne dejlige og vidunderlige beskrivelse ud som kundeberetning, hvor næste mål er at sprede glæde. Jeg håber, den vil give mod og glæde, så målet bliver opfyldt at sprede glæde. ???

Første gang jeg havde kunden var i 2015. Dengang var kunden udsat for en af de mere alvorlige psykopater, der både var psykisk og fysisk voldelig. Der var stalking, falske anmeldelser til politiet, så det var kunden (den udsatte) der fik polititilhold, der var bagtalelse, gaslighting, osv. osv. Virkelig mange og svære ting.

Nu er det så 5 år efter – 2020, hvor kunden har fået mange “sten” på vejen skubbet væk. Taklet det offentlige system med politi, jobcentret, sagsbehandlere, læge, tandlæger, osv. osv. der mente, det var kunden, der var helt umulig, osv. Som når det går virkelig galt i det offentlige system – borgerødelæggelse, som jeg kalder det.

Kunden fik også en rigtigt god kæreste. Det var så dejligt, men det sluttede for 1 år siden.

 

Jeg fik denne dejlige skrivelse. Det er bare så dejligt at se, hvor godt det kan lykkes, når bare man får de rigtige redskaber til at takle livets negative sider og virkelig går i gang med at bruge redskaberne, også selv om “stenene” er meget store.

 

Kunden skrev

Anonym kundeberetning

Min førtidspension gik igennem i september med virkning fra oktober. Kæmpe sejr. Jeg vil nu i eget tempo finde vej til arbejdsmarkedet.

Til en start vil jeg gerne arbejde lidt på en FØP. Elsker man sit job, kommer man ikke til at arbejde en dag mere i sit liv. Når ens job er ens hobby.

En uge efter FØP kom jobbet. Det kom dumpende ned fra himlen. En forretning bad mig blive kunderådgiver. Kort efter bad en butik mig stå for alt indkøb i godt og egnet udstyr til netop den hobby jeg selv har.

Socialt besluttede jeg IKKE LÆNGERE at gå med bøjet nakke langs hækkene, efter de FRYGTELIGE RYGTER min eks spredte om mig i min by, før han forlod den. Jeg VILLE HAVE MIN BY TILBAGE.

Oprettede en facebookgruppe – og personliggjorde den, ved at give lidt af mig selv – give lidt grafik – og lave nogle simple regler, der alene er for respekt og hensynsfuldhed. Den omhandler GENBRUG LOKALT. Den har samlet 2500 medlemmer på 6 uger, og er en stor succes. Folk kommer hinanden ved på en virkelig sød måde.

Haterne i facebookgrupperne – de der skabte shitstorme, er standset. Jeg gjorde, som du sagde (knibtangsøvelsen – tilføjet af Lise) – og tog dialog med HVER AF DEM udefra og ind mod kernen. De er følgere og søde og rare i mit hobbyområde nu. Men hende der startede det hele, kunne jeg ikke nå. Hendes rygter blev ikke længere hørt eller taget seriøst – så hun kammede over – uden for de sociale medier, og chikanere mig på min fysiske adresse. Det fik jeg på overvågningskamera, og gik til politiet. Der var nok til at standse både hende og hendes sidste tvivlere, der ikke rigtig vidste OM jeg “havde horn i panden”.

Så der er FULDSTÆNDIG RO på alle fronter.

Selv min hovedbund har små “skægstubbe” der tyder på, at jeg får lidt af mit stresshårtab retur.

Byens Nærradio opdagede byens nye fællesskab – og den engagerede vækst og succes med den, og inviterede mig til interview om den på radiostationen i går. Sådan en spændende oplevelse. Tænk…. de kaldte mig sprudlende ? Målet er at sprede glæde? Målet er at sprede glæde? Målet er at sprede glæde og med smittende positiv energi – og tilbød mig sendetid til et program jeg selv kan vælge. MED LØN ??? Jeg tænker over det.

Og så hørte den lokale Avis, at jeg havde været på radioen, så nu vil de også interviewe og skrive artikel OM EN FACEBOOK gruppe ? , jeg er da målløs – men glad.

I går var det et år siden at min mand blev kørt ihjel. Kunne sagtens mærke det og hang jo selvfølgelig lidt. Det måtte jeg gerne. Han var så god for mig. Det endte med at jeg var utroligt taknemmelig for at have kendt ham, og været så elsket af ham – MEN også at være kommet så langt, at jeg kunne tage imod den kærlighed, og gengælde den.

Hvor er GLÆDE en fantastisk ting.

Jeg opdagede i går på radioen, at det er GLÆDE jeg ønsker at sprede… intet andet. Glæde for andre og for mig. Kun det. Jeg kan slet ikke være ked af nogen ting overhovedet, når jeg kan gøre andre glade. Hold nu kæft en fed følelse.

Det er UBETINGET ved at give, at man modtager. Så enkelt er mit liv blevet.

Jeg har også fået en lille 18 år gammel bil. Og den var næsten en GAVE også henset til FRIHED. Jeg har handlet ind for et ældre ægtepar her i Coronatiden. De er begge udsat. Og det var deres bil – indtil deres syn ikke var godt nok mere. Den har kun kørt 98.000 km. Passet og nusset om hver søndag. Ikke en skramme. Bilforhandleren tilbød 8.500 for den da de fik den vurderet. Så jeg fik lov at købe den for det samme med plader på og nysynet. Men jeg valgte at give dem de 10 jeg havde sparet op.

Vinden vender. Alt sammen og udelukkende fordi du fik lært mig nogle ting og nogle strategier, som jeg tog knusende alvorligt og “afprøvede”.

Min hukommelse er MÅSKE en anelse bedre – måske placebo.

Men MANGE store sten på vejen er skubbet væk, een for een. Og det har taget tid og kræfter – men det LYKKEDES.

Tak Lise.

 

Tilbage til kundeberetninger