Så er julen over os og så skal vi til at julehygge. Men med julen følger også en tid, der kan være en svær tid. Især de voldsramte og dem udsat for en psykopat kan julen være svær. Når julehyggen er noget, der SKAL være, og vi BØR, så har frustrationerne en tendens til at blive øgede, og det er med til at øge volden. Stress er med til at øge frustrationerne. Hvem kender ikke til at være stresset op til jul?

Men i stedet for ”SKAL”, ”BØR” osv., så kan vi gå i gang med acceptprocessen, så har vi en mulighed for at slappe af, og dermed har julehyggen en mulighed for at indtræffe. Held og lykke med at få din indre julefred.

Nyhedsbrev d. 22 december 2007

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!

Julehygge!

Så er julen over os. Med julen følger en tid, der kan være en svær tid. Især de voldsramte og dem udsat for en psykopat kan julen være svær. Når julehyggen er noget, der SKAL være, og vi BØR, så har frustrationerne en tendens til at blive øgede, og det er med til at øge volden. Stress er med til at øge frustrationerne. Hvem kender ikke til at være stresset op til jul?

Men i stedet for ”SKAL”, ”BØR” osv., så kan vi gå i gang med acceptprocessen, så har vi en mulighed for at slappe af, og dermed har julehyggen en mulighed for at indtræffe. Held og lykke med at få din indre julefred.

 

Nyhedsbrevmodtagere.

Efter at jeg har fået lavet en formular til tilmelding til nyhedsbreve på min hjemmeside, er der sket en markant øgning af tilmeldingerne til nyhedsbreve. Det glæder mig meget. Tak til jer alle derude i det ganske land fordi I er interesseret i, hvad jeg går og laver.

 

I ønskes alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi skrives ved i det nye år. Må det bliver det bedste år i jeres liv.

 

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

Skriv et svar