Grøn? — Svært — Billede lavet af Lise Seidelin

Grønt? – svært

Grøn? – Svært

En tørpasteltegning om grøn svært.

Hvad er der med den grønne, der er så svært? En smart vase med blomster i og på – spændende. Den er faktisk flot.

Ja! Jeg vil prøve at tegne med grønt. Det er en underlig samling grønne, der er i min farveæske. Men det er jo ikke så underligt, når jeg ikke kan finde ud af det med den grønne.

Så jeg laver et centrum og cirkler udenom, ligesom jeg plejer med de andre farver, jeg er så god til. Det føles så gråt og tåget. Væmmeligt! Men mere oplysning udadtil – underligt!? Hvad er der med den grønne, der er så svært?

Streger på i alle mulige farver, det er da en ændring. Det plejer kun at være en enkelt eller to, så en smart vase med blomster i og på – spændende. Den er faktisk flot. Så der er noget i det grønne, der er flot. Ja! Hvorfor ikke?

Så hende Lise, der bare ligger og dagdrømmer. Lækkert! Det nyder hun godt nok. Selv om hun ind imellem har meget dårlig samvittighed over det. For der skal jo laves noget, ellers bliver tingene jo ikke til noget – ja, det er nu godt, at jeg har fundet ud af, at give mig selv lov til at dovne.

I dag, da jeg skriver i dette 23-11-1993 har jeg lige læst, hvor gavnligt det er for kreativiteten, så det er nok derfor, at jeg har fået lavet så meget omkring mine tegninger, her det sidste halve år.

 

Tidspunkt: Tegnet 14-6-1993.

Materiale: Tørpasteller.

Størrelse: 46 x 63 cm.

 

Tilbage til Billeder